Zeer goed 8,0
op basis van 453 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 453 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 8,3
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

PEI-HSUAN van Taiwan
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
tidy, great location
awesome
Beoordeeld 12 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Terry van Nieuw-Zeeland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Highly recommended
I was in town to perform 3 shows at the nearby comedy club VKs. CQ was maybe a 4-minute walk away so that was great. The room itself wasn't big or flash but for someone in my situation, it was perfect, ideally located and great value for money. Staff were great. Plenty of xlnt eateries nearby and Cubs St is a blast.
Beoordeeld 11 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WONG van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Nice Hotel and Strategy Location
located at the Cuba street in the central of the city with shopping surrounding and food Shop. Well satisfied
Beoordeeld 29 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Myk van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Weekend away
Excellent, friendly, helpful staff always make stays at the CHW a pleasure. Some issues this visit with a toilet cistern that kept filling up and a bathroom extractor fan that didn't work. Both items reported to Reception who apologised and took note so hopefully fixed for the next guests
Beoordeeld 27 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maree van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Great value and location
Perfect if you want a hotel but on a bit of a budget. Really close to everything and staff were super helpful.
Beoordeeld 20 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nick van Nieuw-Zeeland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
CQ Comfort
.
Beoordeeld 31 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dale van Nieuw-Zeeland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good location and clean hotel
We enjoyed our overnight stay here this week and the price per night is very reasonable. We were also given two free breakfasts. Staff were friendly as well. Will stay with them again when I'm back in Windy Welly.
Beoordeeld 27 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stephen van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in mei 2016
We Always Look Forward to Staying Here
Brilliant staff, fab accommodation, excellent location.
Beoordeeld 25 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jenny van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Location & Shopping
Very strategic located at the Cuba street with eatery and shops surrounding
Beoordeeld 23 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jenny van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Location & convenient
Very good staying in this hotel
Beoordeeld 23 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: