2015
Geweldig 8,3
op basis van 2375 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2376 beoordelingen
  • Hygiëne 9,0
  • Faciliteiten 8,2
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Dustin van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
fun
comfort, relaxing, accessible
relaxing
Beoordeeld 28 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Geetha van Singapore
(Echt)paren
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Relaxing holiday
1 . Staff are very friendly 2. Cleanness 3. Great spa
The room was nice. Found the
Beoordeeld 25 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jennifer van Filipijnen
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Hotel Condition, Staff Performane and location
The Staff are very polite and kind. Good service. The place is very nice.
It was a great experience. However, the location outside/leading to the resort is not nice.
Beoordeeld 22 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hang van Hong Kong
(Echt)paren
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2015
Over-rated
Good location, food delicious. and gorgeous scenes
Swimming pool is small and not clean. There were some dead flies floated on the water. The pool full of Koreans and chairs besides the pool are insufficient. Many customers put their belongings on the chair but no show actually. Although there was a sign board reminded the customer to wear proper swimming suit, but most of them swimming with clothing other than that.
Beoordeeld 19 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bradley van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Beautiful spot
Property, staff beach
Great stay, little hard to get to and away from but great facilities there. A little expensive compared to some properties near by but worth it
Beoordeeld 17 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kristine van Filipijnen
Groepen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Unexpectedly pleasant
Great service from the staff. Provides shuttle service to major malls for convenience. Affordable room rates for its caliber.
Beoordeeld 16 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HIROSHI van Japan
(Echt)paren
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2015
Customer review for Crimson Resort
Employee's worm hospitality
Most of the gym programs were not practiced.
Beoordeeld 16 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sinead van Australië
(Echt)paren
Ocean Front Villa met Eigen Zwembad
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Great location, Villa Package
Location, Staff, Villa
Airport Transfers included in Villa Package. Very friendly staff. Villa package including separate breakfast which was nice, but more western option would be nice. Free cocktails and snacks every evening was a great add on, but more cocktail options each night would be better, having only 1 option for cocktails is very limiting. Best to do the food package provided, we didn't take note till the last night, and would've saved us a lot on food. Beach area very nice and clean, rental of the snorkel was very expensive, with no option in the hotel to buy. Recommend to sell in the souvenir shop. Overall an amazing trip away, and an added side note for a birthday celebration, they sang and gave a free cake. Thank you
Beoordeeld 12 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

haedeun van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
Good for families with younger children
Childrens program, private brach, lobby
Perhaps i had too high expectations, but it didnt meet it. The food is not the quality as it should be for sure. But the pools and the programs are well designed for young childern.
Beoordeeld 09 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wayne van Australië
Individuele reizigers
Villa met prive zwembad
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Great Resort for Relaxation & Good Times!
Cleanliness, Facilities, Staff Performance
Well after we overcome the fact the Reservation some how was changed so the check-out date to the what should have been the check-in date, the hotel did there best. We were recorded as No Shows, so lost 2 nights accommodation. Crimson offered a good rate that matched Agoda. I am not sure how the dates changed from what I selected to what was booked with Agoda. First time had any issues with Agoda Booking system. So the trip cost double to what was planned!
Beoordeeld 05 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: