2015
Geweldig 8,3
op basis van 2373 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2373 beoordelingen
  • Hygiëne 9,0
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Emelita van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef één nacht in juni 2015
fantastic and enthusiastic
swimming pool,restaurant and the beach view
relaxing,amazing , and really enjoy my stay there
Beoordeeld 10 juni 2015

Peter van Australië
(Echt)paren
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 5 nachten in juni 2015
Very good location
Location, shuttle to city, friendly staff
Crimson delivers everything it promises, definitely recommend
Beoordeeld 07 juni 2015

Maria van Filipijnen
Individuele reizigers
Villa met Privézwembad aan het Strand
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Overrated
Great service from staff. Food is okay. The beach was a disappointment as I found a plastic nag thrown at sea. I got the villa with private pool/beach front for 21k++ php not value for money
All in all it was still a fantastic time spent quietly on a private villa.
Beoordeeld 04 juni 2015

Amy van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
Resort Feel
nice facilities, good service, nice staff
Excellent!
Beoordeeld 03 juni 2015

Vivian van Brazilië
(Echt)paren
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
We love this hotel!!!
Beautiful garden, great food, friendly staff
It was our second stay at Crimson. We loved it once again, so we are looking forward to a third stay. Beautiful property, very romantic, great entertainment, amazing pool, delicious food...
Beoordeeld 02 juni 2015

John van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Ocean Front Villa met Eigen Zwembad
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
Villa is nice and cozy for the family
Villa and swimming pool is cool. The beach sucks!
Villa and swimming pool is cool. The beach sucks!
Beoordeeld 01 juni 2015

Thanh van Frankrijk
Individuele reizigers
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Great stay at Crimson during a weekend end of May
Location, service and overall comfort
Beoordeeld 01 juni 2015

Simon van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
5 star
Room, pool, relax
Awesome 2nd time stayed there would do it again, just sit back relax enjoy, enjoy life, enjoy the hotel. Would bring the kids there for sure.
Beoordeeld 27 mei 2015

Tracey van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
Awesome service
Staff, pool and gym
I felt it was too far away from restaurants, so had to eat in hotel & expensive Service was excellent Needs to be far more lounges with the amount of people However a great resort if you just want to relax
Beoordeeld 21 mei 2015

Katrina van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef één nacht in mei 2015
paradise
staff, service, place
Amazing
Beoordeeld 21 mei 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: