2015
Geweldig 8,3
op basis van 2375 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2375 beoordelingen
  • Hygiëne 9,0
  • Faciliteiten 8,2
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Katrina van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2014
ok hotel
good venue for weddings, landscape is nicely done
It was a generally good stay. Though a bit expensive for the accommodation and service received.
Beoordeeld 06 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yeung van China
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Nice Resort
Good Services and Relax Resort
1) So relax at hotel, there have some activity for child and adult at the resort. 2) The beach is not very big, but there is very clear. 3) Swimming pool is good 4) but very far from Hotel to Town around 45 min. by taxi.
Beoordeeld 03 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vanessa van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Fantastic staycation in Crimson Cebu
1.) Rooms was excellent 2.) I love the infinity pool 3.) Over all experienced was excellent. From room to facilities to food & service
When i came first i was amazed about the beautiful rooms, surroundings, infinity pool. My stay was very relaxing and i was satisfied with the facilties & rooms. They have good food and very pleasant staff. i will recommend this to all my friends.
Beoordeeld 01 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hyoungwook van Zuid-Korea
(Echt)paar
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
It was perfect getaway
Private beach, big pool, clean room
It was perfect stay in Crimson resort. Staffs are very kind and always willing to help. The private beach is the best part of the resort.
Beoordeeld 01 oktober 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ming van Hong Kong
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in september 2014
the best services !!!
staff are helpful & friendly, fun activities, feel like home!
you will never forget their smile, you can't imagine how thoughtful they are, you will receive a gentle note every morning with the weather forecast, warm blessing and lists of freeeeeee activities (yoga, aerobics, billard, gym...) for you to join which is the best option if it is bad weather (we did suffer a night thunderstorm)!! the staff are so friendly & helpful, it just makes you feel like home :) my friend and i enjoy the stay in crimson and surely recommend to others & will definitely come again in future!
Beoordeeld 25 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

luisse van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
The best hotel,nice experience.
Nice place,approachable crew.
Perfect ....
Beoordeeld 25 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wan van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Friendly Resort, Clean & Neat
Cleanliness, Staff Performance, Food
The hotel is resort style. That gives feel of privacy. Internet connection is good compare to other surrounding hotels. But sometime you may confuse to find way back to your room. Many junctions and not clear signage Location, bit inside off road. But many taxi familiar with the location. Overall, the hotel offer premium service, friendly staff and secured location.
Beoordeeld 22 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

beomjin van Zuid-Korea
(Echt)paar
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef één nacht in september 2014
it does not have big beach .that is small beach .
I didnt get spa
Beoordeeld 21 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KENTA van Japan
(Echt)paar
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
better stay more than 2 days
staff, atmosphere, pool
Beoordeeld 16 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lay van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Good choice of hotel in Cebu
Location, environment, pleasant and friendly staff
Excellent
Beoordeeld 15 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: