2015
Geweldig 8,3
op basis van 2375 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2375 beoordelingen
  • Hygiëne 9,0
  • Faciliteiten 8,2
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Johannes van Oostenrijk
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Beachlife
BeachStuffGym
Relaxing, sunny, nice staff. It says its 5 star. But for me its more of a very overpriced 4 star resort.
Beoordeeld 03 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Philip van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Excellent resort with great staff
Friendly staff Great spa Beautiful surroundings
Fantastic stay at Crimson, the Spa was great and the island hopping trip shouldn't be missed!
Beoordeeld 02 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

fredrich van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2014
its really homy..
the food, the rooms,the smiling staff
friendly, rejuvinating, peaceful
Beoordeeld 02 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

stein van Noorwegen
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Great hotel nothing more to say about that 😉
Pool and The staff and The food 👍
Beoordeeld 01 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Paige van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Very good! Excellent service!
Service, atmosphere and rooms
Beoordeeld 01 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Johannes van Oostenrijk
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Nice relaxing on the beach
The beachThe gymThe activities
More of a overpriced 4 star resort. The service is to slow but the stuff are all very friendly and serviceminded..
Beoordeeld 30 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Luningning van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Superb.
Clean, beautiful, and paradise on earth
It was awesome . I would love to stay again and again .
Beoordeeld 27 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YONG van Zuid-Korea
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2013
very goooooooooood
swimming, staffs, clean
very goooooooooood
Beoordeeld 26 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rosario van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
Commendable rooms, good for families with children
rooms, childrens activity and swimming pool
The rooms are always impressive, it is big and can luxuriously accomodate a family with 2 children. The kids have a good time in the swimming pool and activity area.
Beoordeeld 23 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gina van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2014
We had great fun as a family in our vacation.
beach with the activities - island hopping, parasailing, jet ski. Marine life taken cared of so one of the best for snorkeling when you go to the other islands.
Spacious room with nice garden completes the perfect place for a family vacation. Nice pool when you can no longer explore the beach. Go island hopping so you can see the preserved marine life and do snorkeling, diving. We had so much fun and we will do this again as a family.
Beoordeeld 20 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: