2015
Geweldig 8,3
op basis van 2373 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2373 beoordelingen
  • Hygiëne 9,0
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Tanisha van Verenigde Staten
(Echt)paar
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 3 nachten in december 2013
Not for couples, more of a family resort
beach seating, the more expensive restaurant, bell boys were nice
The stay was just okay, its a very picturesque hotel but once you get close you realize its not what you expected. The man made beach will hurt your feet with every step you take until you realize no matter how far out you go, its all rocks underneath. Lots of activities for really young people and old people. I wouldn't recommend this place for young couples with no children. The check-in time was almost unbearable with the heat and the counter staff were rude probably bc they were hot. There is a huge Philippine game in the middle of the lobby that looks cool but has no instructions and NONE of the staff knew how to play it. They even used walkie-talkies trying to find anyone who knew to no avail. This hotel is also located in the middle of a slum area. It made me feel guilty every time I left the hotel and saw it.
Beoordeeld 26 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chane van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Overpriced resort for ignorant tourists.
staff, clean rooms, food
Everything was over-priced. A small bag of laundry cost me $100 USD.
Beoordeeld 22 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mark van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
"perfect for couples!
"good breakfast, firendly staff, and clean room
It was our valentine's weekend. Me and my wife enjoyed every part of our stay in the resort. What we liked most was that the resort had an anticipated mass for catholics because the city was a little bit far.
Beoordeeld 20 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vicente van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Very relaxing
Swimming pool, food and friendly staff
Very relaxing and friendly staff. Nice swimming pool and great breakfast. Fast check-in and check-out.
Beoordeeld 19 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Luo van China
Individuele reiziger
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef één nacht in februari 2014
Restaurants are crowded
Beach, swimming pool and garden
Beoordeeld 18 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gregory van Verenigde Staten
(Echt)paar
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Very nice
location, beach sceanery
Beoordeeld 17 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maria van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in januari 2014
very friendly and accommodating staff
staff food beach
the staff were great 24hrs service buffet breakfast has a lot of variety the place offers an amazing view of the beach totally relaxing and vacation worthy the swimming pools are also great you should try out their spa service
Beoordeeld 11 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

nancy van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2014
it was a great sinulog vacation. the kids enjoyed
hospitality, politeness, very nice service
it was a relaxing overnight at crimson. nice place, comfortable room and friendly staff
Beoordeeld 11 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ed van Australië
(Echt)paar
Deluxe Tuinkamer
Ik verbleef één nacht in december 2013
Perfect Five Star Hotel!!!
perfect nice and amazing room. perfect C.R...and Good Services ...very nice pool and Beach!!!
Me and my Fiance was really enjoyed In Crimson...we done snorkeling..we meet Memo too . Hehehehe!,the Best!!!
Beoordeeld 09 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stephen van Australië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
Very relaxing place to stay . Very nice rooms and
Rooms, Pool and right on the ocean
Very enjoyable. Needed a relaxing break and we found a very nice place to do it. We wouldn't hesitate to stay here again.
Beoordeeld 08 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: