Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Gemiddeld



uit 274 beoordelingen
  • Hygiëne 5,2
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 6,9
  • Kamercomfort 5,4
  • Personeel 6,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,0
Sorteer op

Steinar van Noorwegen
Individuele reizigers
Budgetkamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Emergency hotel
Near airpport, balcony.
Food is limited dishes and local dishes only, brakfast is not eatable. The trafick outside is noisy 24/7, it is only a poor fitted plywood door to the balcony it do not stop cockroaches from enter the room or stopp any noise from the street, toilet do not flash and no toilet paper. When I was 10 years old we make cabin like this for play.
Beoordeeld 28 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joseph van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Budgetkamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2015
My stay at the Crosswinds Ocean Hotel
location immediate shops, taxi access
my stay at this hotel was okay
Beoordeeld 18 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Erik van Australië
Individuele reizigers
Budgetkamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in april 2015
last time
close to airport
i have stayed here a lot in the past. it was really cheap before but ive been noticing the price go up a bit. i will now start to check out other places close by the airport. i used to put up with the discomfort but with the price increasing i dont think its worth it
Beoordeeld 26 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

james van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Budgetkamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Great for location
Close to Church ..Close to airport ...Close to shoping
I would recommend this hotel for traveling alone and Close to airport
Beoordeeld 02 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Erwin van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Not worth the money
Location, room size, wifi connection
Just so. The hotel was old the food was not good at all and worst when we had our room clean we lost a pack of junk food. No trash can inside the room and no complimentary water or coffee to think the room was quite expensive for an old establishment. I will not recommen. This hotel
Beoordeeld 23 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nicoletta van Italië
Groepen
Standaard
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Cheap hotel next to the airport
Location, price and convenience
PROs: - Conveniently located less than 10 minutes by taxi from Manila airport - Basic but clean rooms, overall decent value for money CONs: - Very noisy: at night you can hear and dogs barking and cars passing by, which makes it hard to fall asleep - Poor breakfast choice
Beoordeeld 09 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marco van Duitsland
(Echt)paren
Budgetkamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2015
no need
ok
Beoordeeld 07 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rafael van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Not so clean.
Location
Beoordeeld 11 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kevin van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Absolutely disgusting
We stayed here because of location to the airport, we booked a room for 4 adults + 1 The extra bed was a old bit of foam on the filthy floor, we asked the girl on the desk for a proper bed for my children and was told she would ring the manager, total lies no phone call no proper bed, And just to add insult my youngest daughter had been Bitten by bed mites probably 50 times without exaggerating, Spent the nxt few days in and out of hospital and doctors, We have stayed in many hotels as a family and single parents all round the world, By far the most disgusting place ever, You have been warned
Beoordeeld 24 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kjell van Zweden
Individuele reizigers
Suite
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
ok value for the money spent.
Relatively close to the airport. Very nice staff
It was totally ok, but as a european I missed some things on the breakfast table... Only philipino breakfast. And the room could have been a little cleaner. But the staff was kind and helpful and the price was not to high.
Beoordeeld 20 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: