Geweldig 8,5
op basis van 403 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 403 beoordelingen
  • Hygiëne 9,0
  • Faciliteiten 9,0
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 8,5
Sorteer op

Andre van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Luxe tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Fantastic Hotel
Beautiful hotel with great staffs. Rooms were big and very clean.
Beoordeeld 18 juli 2016

Megan van Australië
(Echt)paren
Luxe Kingsize Spa
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Anniversaries
Got our money's worth with the room and the Beautiful view of the city and river. However it was very noisy up until 9pm-10pm. Only stayed two nights, woke up the second day to someone banging and drilling the walls next door. Room service a bit pricey also the minibar. Overall we enjoyed our stay and would stay again.
Beoordeeld 13 juli 2016

Zoe van Australië
(Echt)paren
Deluxe King Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Wonderful stay - great service
Really enjoyed our stay - was given the option to upgrade to a view room for an extra $20 and glad we did. Rooms are beautiful, very clean and wonderfully comfortable.
Beoordeeld 07 juli 2016

Warren van Australië
Groepen
Luxe tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Great night
Staff made evening fun
Beoordeeld 03 juli 2016

Janet van Australië
(Echt)paren
Luxe Kingsize Spa
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Excellent hotel
The staff were very welcoming & helpful. Rooms were clean, spacious, very modern and the waiter in 9 Lounge was extremely efficient and courteous unfortunate I cannot remember his name but 1st class all the way. We will definately be back, thankyou
Beoordeeld 22 juni 2016

TECK van Maleisië
Zakelijke reizigers
Luxe tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in juni 2015
good restaurant, good food
friendly staff
Beoordeeld 18 juni 2016

Peter van Australië
(Echt)paren
Luxe Kingsize
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Overnight Stay
Recently my wife and I stayed overnight a the Crown Metropol Perth and had a great time. the room was big and the service provided by the staff was excellent.
Beoordeeld 15 juni 2016

shay van Australië
(Echt)paren
Luxe tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Hotel room view of car park!
My hotel room view was of the car park. Very disappointed for the amount I paid!!
Beoordeeld 12 juni 2016

Joshua van Australië
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Worst Customer Service I have EVER received
The front desk staff were absolutely atrocious on our stay at Crown Metropol Perth. The night manager on the 04/06/2016 provided the worst customer service I have ever received in my life. Not only did he charge my partner an extra $576, he then lied to her that he had refunded it. It was not only until the morning that it was discovered that this had occured! As it was her birthday she wanted to open her presents in the hotel room with her friends, which they stopped her from doing. The two who we dealt with at the reception desk were both deceiving and un-empathetic. I would advise travellers to stay elsewhere, this hotel does not care one bit at all about its patrons.
Beoordeeld 10 juni 2016

craig van Australië
Zakelijke reizigers
Luxe tweepersoons met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2016
CEO
Great Hotel great facilities
Beoordeeld 31 mei 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: