Aangenaam 6,5
op basis van 1214 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1214 beoordelingen
  • Hygiëne 6,3
  • Faciliteiten 5,1
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 6,7
  • Service 6,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Philip van Maleisië
(Echt)paar
Junior Suite
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Pala Tut
Not worth the money. Facilities are run down, not properly maintained, slow check-in process, staff has to photostat identity cards of all guests, counter staff not pro-active to pre-assign rooms to respective guests althought already booked early so have to wait for 45 minutes to do check-in, no towel, old run down towel only given out around 9am on check out day after 2 reminders on check-in day. Only tv set available in the room, telefon set not functioning, some lightbulds not functioning, room is dim. All thest reflected a lousy hotel management.
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHEE van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Poorly maintained childrens pool
Swimming pool for children badly needs repair as damage could b clearly seen at the pool side. Common areas poorly maintained but the rooms are cleaned and up to standard. However the fridge are not cold are are the air conditioning
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ai van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden, Uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great Stay
Like the swimming pool here. The kids have so much fun. But my slippers was stolen by someone. Too bad.
Beoordeeld 03 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lo van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Bad quality
Room is very dirty.check in time delay.
Beoordeeld 03 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peggy van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in juni 2016
damai puri
housekeeping no one answer the phone, asking towel but need to wait few hours. but counter staff very nice & friendly! helpful!
Beoordeeld 03 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

BEE van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good retreat
Sound proof is a problem.
Beoordeeld 03 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lim van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Complain about room
Very dusty room. Shower cold water not functioning. Only got hot water shower. Complain about it but never come to service. Very terrible experience. My kid nose allergic because of the dusty room. The lobby to the room not clean. Dusty floor.
Beoordeeld 02 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gek van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Overall is okay, swimming pool is quite dirty
Check in was a bit slow due to peak season. Overall facility was okay. Swimming pool was quite dirty.
Beoordeeld 31 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Amy van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Bad Experiece at Damai Puri !!!
Based on my 1night stay at Damai Puri resirt hotel,here are a few points which i am disappointed with; 1-Hotel room is old and rundown. 2-No Wi-Fi provided and limited telecommunication coverage inside hotel room. 3-Limited TV channels. 4-No tea bag and sugar provided. 5-Lack of maintenance of hotel facilities. 6-No breakfast provided 7-Expensive and price is unjustified. I hope the management can seriously ponder and make necessary improvements and upgrades needed to restore back its former best. Sincerly, Disappointed Customer
Beoordeeld 30 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Loh van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in juni 2015
relax trip
nice for relax and enjoy
Beoordeeld 30 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: