Aangenaam 6,5
op basis van 1214 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1214 beoordelingen
  • Hygiëne 6,3
  • Faciliteiten 5,1
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 6,7
  • Personeel 6,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

AII van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in april 2016
Room cleanliness worst
The room is far away from the lobby since I called for requested the nearest connecting room, but when I checked in, it is the farest room I got. The room is very dirty, the floor lots of dirt & all the furniture inside the room looks old, didn't maintain as well. The aircon is leaking water, & felt very hot.
Beoordeeld 02 mei 2016

Allen van Maleisië
Groep
Junior Suite
Ik verbleef één nacht in april 2016
Awful
Aircon leaking , no toothbrush , run out of pool towel although they giving us pool towel card , pillow and bed are wet that we need to sunbath it before sleep , weird smell in room , dirty floor ,cant see anything in the swimming pool (that dirty) , very limited choice of breakfast buffet
Beoordeeld 02 mei 2016

Michael van Singapore
Individuele reiziger
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef 9 nachten in april 2016
Good for quiet retreat
.
Beoordeeld 02 mei 2016

Chui van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in april 2016
Cleaning
Still got space to improve
Beoordeeld 02 mei 2016

YIT van Maleisië
Groep
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Good location
Good location, friendly staff. Good place for relax.
Beoordeeld 25 april 2016

Jenny van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in april 2016
Nice sea view and clean
Enjoyable stay
Beoordeeld 19 april 2016

Rose van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in maart 2016
A bit run down but still great for relaxing
Facilities are getting old but friendly staff, amazing views, relaxing environment and big swimming pool (needs cleaning too, water was greenish). Still love it but looking forward to improvements.
Beoordeeld 18 april 2016

Scor van Indonesië
Groep
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in april 2016
Not worth the money
Had a one night stay here. Stayed here before 5 years ago, had a very good impression of this hotel. So, expected the same treatment, same standard this time. Yet, the standard dropped a lot. The staff isn't as friendly as before. The hotel room was so old, and dusty. Don't mention the toilet, it's horrible. There were no toothbrush given. This trip is just too disappointing! The parking was so far from the hotel too. Really wish that it can be renovated and cleaned more often before guest checks in. Thanks!
Beoordeeld 11 april 2016

Yew van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in april 2016
Won't be back
Think twice if you're bringing kids...!!!
Beoordeeld 05 april 2016

Yew van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in april 2016
More like 2 star
Abit old & rundowned :(
Beoordeeld 05 april 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: