Aangenaam 6,5
op basis van 1217 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1217 beoordelingen
  • Hygiëne 6,3
  • Faciliteiten 5,0
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 6,7
  • Service 6,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

JUNAIDI van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden, Uitzicht op zee
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Beautiful Scenery
Nice facilities with amazing sceneries, But maintenance of facilities are poor. Staff are not committed to their services & not customer friendly . Need to improve & upgrade services to be attractive to customers
Beoordeeld 06 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ade van Maleisië
Groepen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Damai Puri
Our room facing the beach, the staffs are friendly. Quiet surrounding and the best place to relax your mind!
Beoordeeld 03 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mazriman van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Poor service and facilities
Bedroom are dusty, no functioning television and telephone upon arrival, counter service are poor and slow respond, food service are bad & expensive! No pool at night time, all view are dark at night even from room balcony, And more importantly, breakfast services are the worst! Less variety choices of food, empty food & drink are not refill immediately, some even not cooked properly. Other than that.. view from the beach are excellent and friendly staff with a smile ☺
Beoordeeld 03 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

AII van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in april 2016
Room cleanliness worst
The room is far away from the lobby since I called for requested the nearest connecting room, but when I checked in, it is the farest room I got. The room is very dirty, the floor lots of dirt & all the furniture inside the room looks old, didn't maintain as well. The aircon is leaking water, & felt very hot.
Beoordeeld 02 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Allen van Maleisië
Groepen
Junior Suite
Ik verbleef één nacht in april 2016
Awful
Aircon leaking , no toothbrush , run out of pool towel although they giving us pool towel card , pillow and bed are wet that we need to sunbath it before sleep , weird smell in room , dirty floor ,cant see anything in the swimming pool (that dirty) , very limited choice of breakfast buffet
Beoordeeld 02 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Singapore
Individuele reizigers
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef 9 nachten in april 2016
Good for quiet retreat
.
Beoordeeld 02 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chui van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in april 2016
Cleaning
Still got space to improve
Beoordeeld 02 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YIT van Maleisië
Groepen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Good location
Good location, friendly staff. Good place for relax.
Beoordeeld 25 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jenny van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in april 2016
Nice sea view and clean
Enjoyable stay
Beoordeeld 19 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rose van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in maart 2016
A bit run down but still great for relaxing
Facilities are getting old but friendly staff, amazing views, relaxing environment and big swimming pool (needs cleaning too, water was greenish). Still love it but looking forward to improvements.
Beoordeeld 18 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: