Aangenaam 6,5
op basis van 1214 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1214 beoordelingen
  • Hygiëne 6,3
  • Faciliteiten 5,1
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 6,7
  • Service 6,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Hussaini van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
terrible room,expensive
Resort need to improve. Room terrible, pool for children very dirty...... Really regret if possible i want my money back
Beoordeeld 21 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rodney van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Awful Stay
Run down, infested with insects, many fixtures not working and still charge a leg and a arm
Beoordeeld 14 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

azizah van Maleisië
(Echt)paar
Junior Suite
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
a very unsatisfied stay!
beach, view and room junior suite
Its a very unsatisfied stay. Services not up to standard. Restaurant food not nice and the hotel maintanance is so poor. Will definetely not coming again!
Beoordeeld 13 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

iyang van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Poor of Cleanliness
View is Spectacular
Moderate
Beoordeeld 12 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TRACY van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in december 2015
good
swimming pool
Good
Beoordeeld 09 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Azlan van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Pls renovate to provide toilet water hose
There was no toilet water hose and that is a big turn off for me personally. Other than that the hotel was great. Excellent beach and friendly staff. Only walking distance to Damai Sentral and Kg Budaya.
Beoordeeld 02 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ragina van Maleisië
Groep
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Damai puri
Nice, clean and friendly staff
Beoordeeld 29 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ahmad van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Bad customer service
Bad customer service..old hotel and old equipment..had to change room because of aircond not working and the replacement room way too far away and they didnt help to move our stuff..not to mention blackout for almost 2 hour later that night
Beoordeeld 25 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michele van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in december 2015
Family's Stay
Beach,room and swimming pool
nothing special,swimming pool dirty,just so so
Beoordeeld 11 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

phang van Maleisië
Groep
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in december 2015
such a terrible hotel
the best thing is there is room available
The only thing i want to say is the hotel policy really unfair for one day trip customer. I went with my friends for holiday and we booked for one room. As my family wish to go for one day trip, so they follow me to go. At the guard house there, the guard said extra person need to charge RM10 per person to go in. So we paid for that. After i check in my room, my family wished to go n swim in swimming pool. But the hotel staff stopped them from entry, the reason is they are not the hotel guest. Then my brother-in-law and my mum asked them, what's for i paid for the entrance fee. Their answer is the RM10 per person is only for u to come in and have a walk around, all the facilities inside the resort you are not allowed to use. If u want to use, then u need to pay RM100. What's a such hotel policy that customer pay n come in just for a walk and cannot use your facilities. If we want to go to beach for a walk, we can choose public beach, we dont even need to pay any cent for it. We went for fun and wished our children to have a playful memory inside the swimming pool. But then the hotel staff's attitude are really make us disappointed. Ans some more a staff stopped my mum to use their toilet somemore. This really make us feel angry and speechless. If u dont allow people to use your facilities without rent your room, then you should mention it clearly before we pay for it, but not after we paid. I hope that the hotel can revise their policy to make sure every customer can have a good nemory in your resort, but not a mad memory. And please review your hotel staff's attitude. How can i paid for it but i even cannot use your toilet. Speechless!!!
Beoordeeld 06 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: