Aangenaam 6,5
op basis van 1214 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1214 beoordelingen
  • Hygiëne 6,3
  • Faciliteiten 5,1
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 6,7
  • Personeel 6,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Jee van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in december 2015
my expectations..
none
Not as what i expected as its rated as 4 star resort.. the building and facilities looks like not well maintained and quite old, not value for money.
Beoordeeld 26 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tan van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Nice beach view
Beach, beach and beach
Location is good, 5 min walk to the Sarawak culture village, and food court. However hotel food was lousy. This is one of the resort I stayed with lots of insects crawling and entering from the environment. Bed is comfortable. Toilet had a smell. One of the bedroom is smelly too.
Beoordeeld 25 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sebastien van Frankrijk
Individuele reiziger
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2015
Nice resort, but far from activities
view, cleanliness, staff
Very beautiful resort. However, only a few of people and many activities closed or under maintenance. Restaurant menu with a few choices.
Beoordeeld 24 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sy van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in december 2015
A nice place for outing for family
Sea view,nature view and relaxing
Ok but no wifi..
Beoordeeld 23 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Muhamad van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in december 2015
Bad Experience
The Beach and swimming pool
Bad experience. Too many stuff not in the room for money you spent. No iron, hairdryer and when request they may asked you to pay additional RM30.00 for the iron etc..
Beoordeeld 18 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Francis van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in december 2015
not a value for money hotel stay
nice and clean beach, good swimming pool even have section for little kids, clean room.
not good since not include breakfast and not value for money since we pay RM263.98 with sea view.even if go for dinner only choice you have is ala card menu and expensive thus ending up we drive down to nearby Buntal restaurant,some of the hotel restaurant are close, some of the lights not functioning and no tub.also a spoil kettle.
Beoordeeld 18 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HELEN van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in december 2015
If possible, choose other hotels
Not satisfied,especially on the cleanliness of the pools and the staff attitude.
Beoordeeld 17 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roland van Maleisië
Groep
Junior Suite
Ik verbleef één nacht in december 2015
Roland
Near beach, swimming pool, restaurant
Inside the room found a lot of hair and ants. Room is big and tidy but very old need to renovate. Performance staff not nice when talk need to improve behavior
Beoordeeld 16 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Muhamad van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Junior Suite
Ik verbleef één nacht in december 2015
Not OK
Very bad experience.
Beoordeeld 14 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rony van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in december 2015
Dissapointed at all !!!!!
Beach ... mountain .... and ... Jungle
Really dissapointed ... staff was really not friendly ... check in time took so long .... breakfast was poor .NOT RECOMENDED AT ALL !!!
Beoordeeld 14 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: