Aangenaam 6,5
op basis van 1214 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1214 beoordelingen
  • Hygiëne 6,3
  • Faciliteiten 5,1
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 6,7
  • Service 6,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Helmi van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in december 2015
Damai Puri Resort and Spa
1. Near to beach. 2. Good swimming pool for kids. 3. Good for relaxing your mind.
Just want to complain about car parking facility. Need to walking 500m to parking lot and lobby. It ok if they provide a shuttle van to send you to parking lot. I need to walk during rain to pick up my car.
Beoordeeld 08 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Siew van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Family trip
The room assigned was near to the pool which ease our grandmother, the room service was fast and we liked it.
I would say the stay was overall good except for the cleanliness of the room which has to be improved. There was sand all over the bed sheet and curtains look untidy.
Beoordeeld 08 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yek van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Swimming pool view
Nice room
Room is nice but hard to find restaurant near by.
Beoordeeld 07 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roland van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in december 2015
Swimming Pool
1. Affordable food available nearby 2. Nice sea view 3. Clean rooms
The swimming pool is extremely dirty.
Beoordeeld 07 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nik van Maleisië
Groep
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in december 2015
Need a major facelift
Beside the seaview
That will be my last stay at the hotel. The staff was not freindly, the place/rooms are old and battered, cleanliness were not kept, and surely not value for monney at all.
Beoordeeld 06 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Elaine van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in november 2015
Na
Comfort, clean n sea view
Beoordeeld 01 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in november 2015
This hotel is very dirty and there is no managemet
I will never came to this hotel again unless the change had been made
Beoordeeld 01 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ABDUL van Maleisië
Groep
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Poor services, dirty pool. Room not clean.
Dirty room, swimingpool and very far from intrested area/city.. Hopefully dont take your risk to choose this hotel if you come to kuching for visit interested area. Take 45minute to arrive kuching city.
Beoordeeld 30 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ching van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in april 2015
Only choice at Damai
Not much selection at Damai, which this hotel considered the newest and best in that area.
Beoordeeld 29 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wei van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Beach Resort
Nice pool
Need maintenance and service for the resort facilities.
Beoordeeld 27 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: