Aangenaam 6,5
op basis van 1214 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1214 beoordelingen
  • Hygiëne 6,3
  • Faciliteiten 5,1
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 6,7
  • Personeel 6,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

NANCY van Maleisië
Groep
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in juni 2016
dirty
the room is very run down
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

NANCY van Maleisië
Groep
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in juni 2016
dirty
the room is very dirty
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

tan van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in april 2016
Penalty charges
One room for max two kids 2 adults. Extra charges apply for more peoples. Very Strict. Penalty RM200 if you join the two single beds together.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Abdullah van Maleisië
Groep
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in september 2016
50-50
Nice place
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Norafiza van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in september 2016
Disappointed
1) toilet flooded ( inside bathroom /shower -waterdrain blocked) 2) hair dryer is broken 3) cant sleep bcoz of annoying mosquito 4) no brochure/pamplet/menu to browse/order dining in room 5) the room telephone cannot be use 😡😡😡😡😡😡
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PEI van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in september 2016
Not bad
Not bad
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PEI van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in september 2016
Not bad
Not bad
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

BOONGER van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in september 2016
What a disappointment!
14 Sep 16 wasn't a high peak season, in fact business wasn't good when we visited the restaurant on 13 Sep 16 and was told that hotel with very low occupancy. We decided to book one night there for 14 Sep 16. We were given at the 2nd corner room of highest Level 4 at SPA Wing without lift facilities. It was a big challenge for us to move our luggage with young kid to Level 4. Thought that we booked for ocean view room, but was ended viewing the ugly trees.
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Amelia van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in september 2016
we had fun!
Good service, checked in takes only 10 minutes, given sea-view, pool-view room, both my son enjoyed playing at the beach and at the swimming pool, good food also. should include breakfast in the package
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHE van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in september 2016
no comment
No comment
Beoordeeld 16 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: