Aangenaam 6,5
op basis van 1214 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1214 beoordelingen
  • Hygiëne 6,3
  • Faciliteiten 5,1
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 6,7
  • Personeel 6,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

VALAREA van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Junior Suite
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Great place for family outing
Peaceful, harmony, calmness
It is a great place for holiday especially with your family. A lot of thing or activities you can do while enjoy calmness with sea view.
Beoordeeld 03 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

BENJAMIN van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Holiday
location, privacy, pool
great altogether. Had much fun.
Beoordeeld 02 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YAP van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Holiday
Damai Puri Resort & Spa
Very poor for holiday. Because no any function for holiday so boring for holiday.
Beoordeeld 02 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohd van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
good location,poor hotel condition
location next to the beach, walking distance to damai central
Not a pleasant stay, the bathroom seem smelly, room condition rating from average to poor
Beoordeeld 01 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anne van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef 4 nachten in mei 2015
Beautiful resort
View, pool, quiet
The resort is on a beautiful private beach where you can access kayaking, boat trips and diving. Views from the deluxe rooms are really lovely overlooking the enormous pool, gardens and beach. The hotel was practically empty when we stayed mid week and we usually had the pool to ourselves. The downside of this that the restaurants were empty of customers and therefore unwelcoming. The reception staff were friendly and helpful. I think they need to do more marketing to reach more tourists
Beoordeeld 30 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Khang van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Good for Children
Good swimming pool, Kids pool, clean beach
Beoordeeld 25 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Martin van Duitsland
(Echt)paren
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
has been a nice hotel
location, beach
Good location but the hotel and outdoor facilities needs to be fixed. Hotel is old
Beoordeeld 24 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lee van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
nice resort overall
ambience, sunset, music
No wifi in room....aircon area leaked water to the floor. However, overall ambience was good and the view facing the pool and sea from my room was beautiful...
Beoordeeld 17 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lim van Maleisië
Groepen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in mei 2015
No SPA facilities in the hotel
nice beach, quiet
No SPA facilities although it written spa resort!! No water sports such as banana boats and jet ski. Almost every facilities (ping pong table, chess table, pool table etc) in the resort need charges. Dining is closed during daytime and just open during the night. By the way the staff is friendly and the room is comfortable and clean.
Beoordeeld 17 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kwee van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Hotel lead of maintainance
1. View is nice 2. pool also not bad
First complaint was the shower handle is fixed and you need to hold it with one hand to take a shower. Can this be accepted by the management? The water was not filtered, the color is dark brown color. After my pee, I flushed the toilet bowl but after 5 minutes my wife want to use it and first thing she complaint I did not flush the toilet and she tell me to take more water. Later we found out it was the water so dirty. (i captured a video and will put it up in trip adviser). We have to by a big 5 liters water to wash our mouth and to clean after shower. The bed spread was not changed when we check in, we have to ask house keeping to change it.
Beoordeeld 16 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: