Aangenaam 6,5
op basis van 1214 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1214 beoordelingen
  • Hygiëne 6,3
  • Faciliteiten 5,1
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 6,7
  • Personeel 6,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Lewi van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Dirty room
Place is very beautiful but unfortunately doesn't maintenance well
Beoordeeld 14 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wi van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in juli 2016
poorly maintained
lousy maintained resort with a beautiful scenery
Beoordeeld 11 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KONG van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Junior Suite
Ik verbleef één nacht in juli 2016
THE SWIMMING POOL IS VERY DIRTY
NEVER COME AGAIN
Beoordeeld 09 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kim van Maleisië
Groepen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in november 2015
relax with sea breeze
enjoyable trip at beach and peaceful stay
Beoordeeld 08 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TZU van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in december 2015
Clean Place
the room is clean
Beoordeeld 24 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TZU van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in april 2016
Clean Place
the room is clean
Beoordeeld 23 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Leonard van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden, Uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Nice trip.
Room not too bad. Nice facilities. Nice beach. Just the check in time kinda late. 3pm in the afternoon.
Beoordeeld 23 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Clement van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Room facilities is in a bad condition. Dusty.
Bad workmanship, most of the bathroom accessories are falling down.
Beoordeeld 21 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JENNY van Maleisië
Groepen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in juni 2016
good offer during Ramadhan.
we managed to grab offer for Ramadhan at a very nice rate. love their massive swimming pool. but the room is not in very good condition. dusty floor and dirty bed sheet.
Beoordeeld 20 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Allan van Denemarken
(Echt)paren
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Beautiful location
Very nice location and very quiet. Almost had the entire place to ourselves which was nice, but also made it feel a little abandoned and many of the facilities were not open/available. Also the food is nothing to write home about, but the location is absolutely stunning!
Beoordeeld 20 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: