Aangenaam 6,5
op basis van 1214 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1214 beoordelingen
  • Hygiëne 6,3
  • Faciliteiten 5,1
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 6,7
  • Personeel 6,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

NANCY van Maleisië
Groepen
Ik verbleef één nacht in juni 2016
dirty
the room is very run down
Beoordeeld 21 september 2016

NANCY van Maleisië
Groepen
Ik verbleef één nacht in juni 2016
dirty
the room is very dirty
Beoordeeld 21 september 2016

tan van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in april 2016
Penalty charges
One room for max two kids 2 adults. Extra charges apply for more peoples. Very Strict. Penalty RM200 if you join the two single beds together.
Beoordeeld 21 september 2016

Abdullah van Maleisië
Groepen
Ik verbleef één nacht in september 2016
50-50
Nice place
Beoordeeld 21 september 2016

Norafiza van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in september 2016
Disappointed
1) toilet flooded ( inside bathroom /shower -waterdrain blocked) 2) hair dryer is broken 3) cant sleep bcoz of annoying mosquito 4) no brochure/pamplet/menu to browse/order dining in room 5) the room telephone cannot be use 😡😡😡😡😡😡
Beoordeeld 19 september 2016

PEI van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in september 2016
Not bad
Not bad
Beoordeeld 19 september 2016

PEI van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in september 2016
Not bad
Not bad
Beoordeeld 19 september 2016

BOONGER van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in september 2016
What a disappointment!
14 Sep 16 wasn't a high peak season, in fact business wasn't good when we visited the restaurant on 13 Sep 16 and was told that hotel with very low occupancy. We decided to book one night there for 14 Sep 16. We were given at the 2nd corner room of highest Level 4 at SPA Wing without lift facilities. It was a big challenge for us to move our luggage with young kid to Level 4. Thought that we booked for ocean view room, but was ended viewing the ugly trees.
Beoordeeld 19 september 2016

Amelia van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in september 2016
we had fun!
Good service, checked in takes only 10 minutes, given sea-view, pool-view room, both my son enjoyed playing at the beach and at the swimming pool, good food also. should include breakfast in the package
Beoordeeld 19 september 2016

CHE van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in september 2016
no comment
No comment
Beoordeeld 16 september 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: