Geweldig 8,1
op basis van 32 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 32 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Tim van Verenigd Koninkrijk
Gezin met oudere kinderen
Classic tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Perfect hotel for tourists
Location, cleanliness and staff
Everything about the hotel was excellent. The cleanliness of the rooms in particular and the attentiveness of the staff. my only suggestion is to have a toast so that guests can toast their own bread.
Beoordeeld 28 augustus 2014

Bruce van Australië
Individuele reiziger
Classic tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2013
Should have stayed longer
Location Location Location
I tried a few hotels in Rome, and Dei Borgognoni Hotel was the best of them all. But I still wouldn't go over broad and call it 4 star Luxury. It is what it is a very good city hotel.
Beoordeeld 25 mei 2014

Eric van Singapore
Zakelijke reiziger
Classic tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2012
Cosy hotel in small street
Walking distance to major shopping area such as Via Condotti and Via del Corso
Room is nice and comfortable, but street could be noisy especially in the late nights and mornings when cleaning trucks drive through. Also due to 90-degree sharp turn of the street near the hotel, cars usually have to make a reverse before turning into the side road. Hence you can hear the reverse warning beeps of the cars which can be quite loud. Will need to keep windows closed in order to get a sound sleep.
Beoordeeld 19 november 2012

lorie van Verenigde Staten
Groep
Classic tweepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2012
Perfect location, we stay again and again
location, as wel las proximity to a market, taxi and staff
we stay here every time we are in Rome, just ask for a courtyard room rather than in the front, it can get noisy
Beoordeeld 30 oktober 2012

Vincent van Frankrijk
Individuele reiziger
Classic tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2012
Very good situation in central Rome.
In the middle of everything.
Good place to stay in Rome situated few steps from the Trevi fountain and the Spanish steps. Nice and confortable room. They should improve the breakfast though as the quality is very poor.
Beoordeeld 15 oktober 2012

Donald van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2012
Good rooms, excellent location, friendly staf
Wonderful location
we have stayed here a number of times. always have excellent service and enjoy the central location and night life.
Beoordeeld 18 september 2012

ROBERTA van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Driepersoonskamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2012
Ons, zien ze niet meer!!!
Weinig tot niets
Afgezien van het feit dat de airconditioning centraal geregeld werd en continu op 26 graden gehouden werd, had de badkamer geen ventilatie, het personeel niet echt klantvriendelijk
Beoordeeld 25 augustus 2012

Jeannie van Filipijnen
(Echt)paar
Classic tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juni 2012
Great location and lovely rooms
Located within walking distance of the Trevi Fountain and the Spanish steps
small hotel but in the thick of things. breakfast very good. concierge also very polite and accommodating.
Beoordeeld 18 juni 2012

Young van Australië
(Echt)paar
Classic tweepersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2012
Convenience location
Average
This hotel is canvenience to short stay for the people like us. It has a good location.
Beoordeeld 29 mei 2012

Pauline van Canada
Individuele reiziger
Classic tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2011
Perfect location, great vibe
ambience, professionalism of the staff
Located in a safe area within the historic area, was perfect for the solo traveller. Room was clean and bright and the staff were very helpful. Highly recommended.
Beoordeeld 02 oktober 2011


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: