Geweldig 8,4
op basis van 356 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 356 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 8,3
Sorteer op

Alexander van Duitsland
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Deluxe room facing big, noisy and smelly street
Deluxe room facing a big, nousy, smelly street. When I asked for another room I was told that all deluxe rooms face this way.
Beoordeeld 24 mei 2016

Filip van Servië
(Echt)paar
Tweepersoons - Niet-roken
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Amazing location, nice rooms and friendly staff
I booked this holiday for my parents so this is what they shared with me: They really like that hotel was in the center of the city and close to most of the attractions. Buffet breakfast was very nice with a lot of options. Room was nice/clean and staff was very friendly and helpful. All in all a very nice experience!
Beoordeeld 06 mei 2016

Michel van Frankrijk
(Echt)paar
Tweepersoons - Niet-roken
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
good location but equipment to be reviewed
Heating in the room was not satisfactory.
Beoordeeld 29 april 2016

Murray van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 6 nachten in april 2016
Wonderful
Warm, welcoming, helpful staff first of all. Great location, spacious rooms, sumptuous breakfast. We enjoyed our stay immensely!
Beoordeeld 24 april 2016

Michael van Indonesië
(Echt)paar
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2016
Great hotel
We had a wonderful stay. The hotel decor is nice, room is clean. A bit of a walking distance from the station, but close to metro. Breakfast selection is quite extensive for European standard.
Beoordeeld 23 april 2016

Surapol van Thailand
Gezin met oudere kinderen
Tweepersoons - Niet-roken
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Clean room, good service, free wifi
Great
Beoordeeld 16 april 2016

Mark van Filipijnen
(Echt)paar
Tweepersoons - Niet-roken
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Great location, breakfast, and rooms
We visited prague last march and stayed in this hotel. the rooms were very nice and spacious. they serve a wide selection of food during breakfast. location is right across florenc station which is very convenient
Beoordeeld 06 april 2016

Jenq van Taiwan
(Echt)paar
Tweepersoons - Niet-roken
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Good Location
hotel is clean, good location
Beoordeeld 23 maart 2016

Arnel van Saoedi-Arabië
(Echt)paar
Tweepersoons - Niet-roken
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
First time and good stay in Prague
Nice food and with live background pianist while eating breakfast. Good location near Metro. 😀
Beoordeeld 12 maart 2016

FRANCIS van Singapore
(Echt)paar
Tweepersoons - Niet-roken
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
location
great location and very nice breakfast with live piano music
Beoordeeld 29 februari 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: