Goed 6,7
op basis van 381 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 381 beoordelingen
  • Hygiëne 6,7
  • Faciliteiten 6,4
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 6,6
  • Service 6,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Laurent van Frankrijk
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good location and great value
really close to Thailand embassy, nice breakfast buffet, friendly staff.
Beoordeeld 23 juli 2016

Jonghyun van Zuid-Korea
Groepen
Standaard Driepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Good
Good but web price must same with counter price better
Beoordeeld 16 juli 2016

Brian van Australië
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good value.
Close to Thai Consulate and restaurants.
Beoordeeld 30 juni 2016

Nelson van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Great for Thai Consulate Business
Room was quite big and most importantly for me it was clean. The wifi worked well also. Very good choice if you have to goto the Thai consulate. You can walk to the "downtown area" in about 20 to 25 minutes or about 100 thai baht with a tuk tuk driver.
Beoordeeld 26 juni 2016

HYEOG van Zuid-Korea
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard Driepersoons
Ik verbleef één nacht in juni 2016
good
Good
Beoordeeld 12 juni 2016

Nicholas van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great location for Thai visa run
Location is 1 min from Thai Consulate to apply \ pick up visa. Room has smoke residue smell. Bed is hard with pillow to match. But purpose was to arrive early at Thai Consulate and this location assures traveler that you can be one of the first in line and hotel location accomplished the task.
Beoordeeld 02 juni 2016

Patrizia van Italië
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
A pleasant place to stay for one night.
very convenient if you need to go to the Thai Embassy
Beoordeeld 22 mei 2016

Luke van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Visa Run
It was alright, comfy bed, decent shower and toiletries provided. Breakfast was good, fresh fruit, noodle soup, eggs, toast, but no butter, just that horrible margarine poison. All in all much better places for the money paid. However extremely convenient for visa runners (opposite the Thai Consulate) , which is the only reason anybody would really consider staying here.
Beoordeeld 12 mei 2016

Jonghyun van Zuid-Korea
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard Driepersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2016
good
very good
Beoordeeld 11 mei 2016

Friend van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
across the street from the thai embassy, perfect.
made it simple to deal with the visa stuff, hotel was very clean and internet ok, but not good enough to run skype etc... better than hotel the night before tho...
Beoordeeld 05 mei 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: