Aangenaam 6,7
op basis van 379 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 379 beoordelingen
  • Hygiëne 6,7
  • Faciliteiten 6,4
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 6,6
  • Service 6,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Brian van Australië
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good value.
Close to Thai Consulate and restaurants.
Beoordeeld 30 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nelson van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Great for Thai Consulate Business
Room was quite big and most importantly for me it was clean. The wifi worked well also. Very good choice if you have to goto the Thai consulate. You can walk to the "downtown area" in about 20 to 25 minutes or about 100 thai baht with a tuk tuk driver.
Beoordeeld 26 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HYEOG van Zuid-Korea
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard Driepersoons
Ik verbleef één nacht in juni 2016
good
Good
Beoordeeld 12 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nicholas van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great location for Thai visa run
Location is 1 min from Thai Consulate to apply \ pick up visa. Room has smoke residue smell. Bed is hard with pillow to match. But purpose was to arrive early at Thai Consulate and this location assures traveler that you can be one of the first in line and hotel location accomplished the task.
Beoordeeld 02 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Patrizia van Italië
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
A pleasant place to stay for one night.
very convenient if you need to go to the Thai Embassy
Beoordeeld 22 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Luke van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Visa Run
It was alright, comfy bed, decent shower and toiletries provided. Breakfast was good, fresh fruit, noodle soup, eggs, toast, but no butter, just that horrible margarine poison. All in all much better places for the money paid. However extremely convenient for visa runners (opposite the Thai Consulate) , which is the only reason anybody would really consider staying here.
Beoordeeld 12 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jonghyun van Zuid-Korea
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard Driepersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2016
good
very good
Beoordeeld 11 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Friend van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
across the street from the thai embassy, perfect.
made it simple to deal with the visa stuff, hotel was very clean and internet ok, but not good enough to run skype etc... better than hotel the night before tho...
Beoordeeld 05 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Leoni van Nederland
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2016
Perfect if you are visiting the Thai consulate!
I had to go to the Thai consulate and in this case it's perfect. I shared the room with another traveler I met on the way so we both paid about 500 baht :-) also a nice little restaurant across the road called Cafe sinouk. So if you dislike vientiane but still need to go there for a visa this is perfect. No tuk tuk needed!
Beoordeeld 02 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Emil van Thailand
Individuele reizigers
Tweepersoonskamer VIP
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Perfect for visa run. Not much else.
I went to Vientiane to do my visa run for Thailand, and chose Douangpraseuth because the consulate is just nearby. Had booked the Double VIP room, but it seemed as if it hadn't been used for months, as everything (even pillows and blankets) had a fine layer of dust. The floor was so dirty and wasn't cleaned once during my two nights of stay, even though I contacted both the guys at the front desk and the cleaning staff. Don't bother eating the breakfast, but go to nearby café Nomad.
Beoordeeld 30 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: