Geweldig 8,5
op basis van 389 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 389 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,6
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Szu van Maleisië
(Echt)paren
Queensize Bed
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Good hotel
Clean and excellent location
Beoordeeld 24 april 2016

Hei van Singapore
Zakelijke reizigers
Kamer met Queensize Bed
Ik verbleef één nacht in april 2016
Excellent stay
location wise, very near to central station, need to walk about 5-10 mins to where the shops are but the walk is a pleasant one. value for money defintely
Beoordeeld 17 april 2016

Vincent van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Kamer met Queensize Bed
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Great price for location
Pretty close to all major attractions
Beoordeeld 14 maart 2016

FIEN van Indonesië
Zakelijke reizigers
Queensize Bed
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
Good view & location
Clean, comfortable, good location
Very comfortable though a bit pricey...
Beoordeeld 22 februari 2016

FIEN van Indonesië
Zakelijke reizigers
Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
Very good location
Clean, confortable, good location
Very comfortable though a bit pricey
Beoordeeld 22 februari 2016

Alvin van Singapore
(Echt)paren
Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 4 nachten in januari 2016
Great Location
Cleanliness, Location, Great Service
Beoordeeld 09 februari 2016

Miles van Australië
Zakelijke reizigers
Kamer met Queensize Bed
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Well located but indifferent food
This hotel has a very convenient location near the train station and staff are very helpful. The overall score is let down by an indifferent restaurant which is expensive for mediocre foos.
Beoordeeld 26 januari 2016

Yan van China
Zakelijke reizigers
Kamer met Queensize Bed
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Great Location
Location, nice staff, cleaness
Great location at the centre of the city. 5-6 mins walk to the central train station. It is also walking distance to all the attractions.
Beoordeeld 18 januari 2016

Ruth van Nederland
Individuele reizigers
Kamer met Queensize Bed
Ik verbleef één nacht in december 2015
Decent hotel
Good sized rooms, good location, nice bar
Check in took a while as there were lots of people at reception. Service was good. Rooms were good too. Breakfast was way too crowded, loud, noisy. Location is great
Beoordeeld 22 december 2015

Grant van Zuid-Afrika
Zakelijke reizigers
Queensize Bed
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Room are very small and oddly shaped.
Sky lounge, Location, menu
Hotel is ideally located. Good for short trips into Amsterdam. Staff are friendly. Executive lounge a bit disappointing
Beoordeeld 09 december 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: