Superieur 9,3
op basis van 551 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Superieur



uit 551 beoordelingen
  • Hygiëne 9,4
  • Faciliteiten 9,2
  • Ligging 9,5
  • Kamercomfort 9,2
  • Personeel 9,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 9,2
  • Ontbijt/maaltijden 8,8
Sorteer op

Stephen van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in november 2015
Nov 2015
Hotel Room / helpful staff / great location
Wonderful. Will use it again soon!
Beoordeeld 20 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Paul van Australië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 4 nachten in november 2015
Good Value for Money
Location, staff friendliness, cleanliness
Stayed 4 nights, no problems for late check out. Staff were very courteous. Good place if you want to stay in Old Quarter of Hanoi.
Beoordeeld 16 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cecilia van Zweden
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Great location and staff
The location in the middle of the old quarter, the very helpful staff and the great food
Beoordeeld 08 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrew van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Deluxe met raam
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Excellent Hotel
Staff, Location, Rooms
This is an excellent hotel. The staff speak very good English and are very helpful. It is located right in the middle of the hustle and bustle of the old town but is very quiet and tranquil inside. The rooms are well appointed and very clean. A bit more expensive than many of the hotels in the area but well worth it, you get value for money.
Beoordeeld 29 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chin van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Great Hotel with Friendly Staff
Friendly staff, good restaurant, convenient location
Essence Hotel is a wonderful place to stay in because of the friendly staff. We stayed 1 night at Essence Hanoi and 3 nights at the next door Essence D'Orient Hotel, as we were curious to know the difference. D'Orient hotel is actually an extension of Essence Hotel who bought over their next door building. So, they are essentially the same hotel, however having stayed at both hotels, our advice is to stay at Essence Hotel if you can, the difference in the hotel room price is a few bucks. The original hotel has a nicer reception area, electronic key card lock vs normal key, and the rooms do look a bit better and cleaner although facilities are the same. That being said, if you can overlook that, both wings of the hotel are great because they are manned by the same friendly staff!
Beoordeeld 27 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rainier van Indonesië
Groep
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
great hotel!
Friendly and informative staff, strategic location,
Beoordeeld 26 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yee van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Deluxe met raam
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Super value for money
Room, food, location
This hotel is great, room is awesome, food is delicious, staff is friendly, location is good, super worth the money! Definitely will choose the same hotel if come back to Hanoi!
Beoordeeld 25 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alexandre van België
(Echt)paar
Deluxe met raam
Ik verbleef 4 nachten in september 2015
Outstanding service!
Caring staff, tasty breakfast, nice bathroom
Were were warmly welcomed by a drink in this perfectly located hotel. Jack, the Manager, was specially caring when I was feeling sick. He opened 2 options of rooms for us once we arrived, and offered a hot ginger honey tea to me in the room and showed sincere apology for the presence of 2 cockroaches in our 1st room by offering us a free private car back to the airport on the last day. We were so pleased to have pho every morning as breakfast too. Definitely a very good hotel in Hanoi!
Beoordeeld 08 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cheng van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe met raam
Ik verbleef één nacht in september 2015
Good Hotel & Service
good staff, good service and good location...
I enjoy it...
Beoordeeld 18 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Quang van Duitsland
(Echt)paar
Deluxe met raam
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
Wonderful Hotel
Great location, very kind and helpful staff, proactive friendly service
We had a very good time and the hotel offered transport w/o charge due to a booking mistake which happened on our side. We warmly recommend this hotel!
Beoordeeld 17 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: