Superieur 9,3
op basis van 551 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Superieur



uit 551 beoordelingen
  • Hygiëne 9,4
  • Faciliteiten 9,2
  • Ligging 9,5
  • Kamercomfort 9,2
  • Service 9,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 9,2
  • Ontbijt/maaltijden 8,8
Sorteer op

Pia van Australië
Groepen
Deluxe met raam
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Fantastic service all round!
Highly recommend this hotel, helpful and thoughtful staff and location is perfect!
Beoordeeld 21 augustus 2016

JESUS van Spanje
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice staff but ....
not clean sheets and toilet
Beoordeeld 12 augustus 2016

Dawn van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe met raam
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Brilliant!
The essence hotel is right in the thick of things. You step out of the door and you're in the weekend walking street market. The staff were super helpful. The breakfast was great. And the room really big and quiet. I'll be staying there again the next time I'm in Hanoi
Beoordeeld 08 augustus 2016

Valerie van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Quiet Oasis in Hanoi
Every aspect of our stay was superb. The hotel has charm, the staff is incredibly attentive, the room is very clean and comfortable. It is ideally located in the old quarter, allowing easy access to historic sights, shopping, and good food. The breakfast buffet provided by the hotel was delicious. We were cared for like family. Val & Norm, Canada
Beoordeeld 26 juli 2016

CHIDCHANOK van Thailand
Groepen
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Excellent location and friendly staff
9pax, got the upgraded room. The staff is well English-speaking, helpful and friendly. Rooms are clean and big, located in the hot spot of Hanoi city. Of course, I love to come back to this hotel.
Beoordeeld 20 juli 2016

Nadya van Singapore
Groepen
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Visit Old Quarter Hanoi? Stay in this awesome hotel!
Four thumbs up for this hotel. The room was clean and pretty (you will even find rose petals on bed!), laptop was provided, welcome drink was refreshing, the staffs were super helpful and friendly (they showed some good food spots to go!) and the location was really strategic. Definitely value for money.
Beoordeeld 13 juli 2016

Luke van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
Remarkably quiet given the bustle outside
The Essence Hanoi Hotel is right in the thick of the hustle and bustle of the old quarter. You get the buzz of street life as soon as you step out of the door. Remarkably, the hotel is perfectly quiet and calm inside.
Beoordeeld 04 juli 2016

Julin van Maleisië
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Nice hotel in nice location
Nice hotel in nice location
Beoordeeld 01 juli 2016

Wee van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe met raam
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Nice location
Clean room, though it's quite happening at night, you hardly hear the noise, near to bear corner, will come back again
Beoordeeld 27 juni 2016

Allan van Vietnam
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great staff, center of old quarter, good price
Great place
Beoordeeld 04 juni 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: