Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 21 beoordelingen
  • Hygiëne 7,0
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 7,3
  • Kamercomfort 7,1
  • Personeel 6,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,6
Sorteer op

Ali van Brunei Darussalam
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in juli 2010
well located hotel with friendly staff
value for money, clean, near to train metro station
street noise which is unavoidable due to city location
Well recommended if you are not french native speaker. Front desk staff speak English, hence communication is not a problem. If you are looking for low cost but comfortable and clean hotel, then this is the right hotel.
Beoordeeld 18 juli 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wei van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in juni 2010
Fairly Convenient
1. Competitively-priced. 2. 8 minutes' walk from Metro. 3. Close to major tourist sights. 4. Grocery stores nearby.
1. Seems to be a rougher neighbourhood.
The hotel is competitively-priced and convenient and that counts for a lot. However, my relative in Paris did say that the neighbourhood is rougher although we did not encounter any incidents in our 3 nights' there. All in, an OK place to stay
Beoordeeld 15 juni 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wei van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in mei 2010
Above Expectation - Est Hotel in Paris
- Short walk from Gare De Nord and Gare De Est - Helpful Staff - Clean & Tidy Room - Reasonable Price
- WiFi and Breakfast not included in the room rate - Bed Mattress not comfortable, hence resulted to body ache
Upon our search of all the online hotel reservation sites, Agoda gave the best rates among all, thumbs up Agoda. Upon our arrival in the hotel, the room was above our expectation, most importantly clean and tidy. Also it was not noisy as others reviewers claimed. If possible, get the room facing back instead of the main road. Very reasonable room rates offered by Agoda @ Euro 70 per night. If you walk in, room rate can cost up to above Euro 85.
Beoordeeld 10 mei 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Samuel van Hong Kong
Individuele reiziger
Ik verbleef 3 nachten in maart 2010
Good budget hotel
The location is good enough even it just 2-3 star hotel. don't worry about the room.i think that's clean and big enough
I think better to add a refrigerator in the room
Location is very good..the metro station is easy to reach to all sigthseeing place in paris (within 25 mins) the hotel is close to est station(5-8 mins by walk), supermarket just 30 meter from hotel. but nothing special for room services. i think it doesn't matter becasue you just need a place for sleep with very good and safety location .very enough for backpacker and youth couple.
Beoordeeld 29 maart 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cedric van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in april 2013
Correct mais sans plus
Calme, bien situé, accueil
Beoordeeld 21 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Federico van Italië
Gezin met jonge kinderen
Driepersoons
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
.
.
Beoordeeld 13 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MICHELE van Italië
Gezin met jonge kinderen
Driepersoons
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2012
Camere piccole ma buon rapporto qualità/prezzo
Centrale e ben collegato
hotel semplice ed un pò spartano nell'arredamento (mancava ad esempio il frigobar). tuttavia è centrale e ban collegato, d'altra parte a parigi si va per girare e vivere la città e non per rimanere in hotel, anche con bambini piccoli come nel nostro caso. buono quindi il rapporto tra qualità e prezzo.
Beoordeeld 03 september 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JUNPEI van Japan
Groep
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in december 2012
空港から乗り換えなしで行ける駅近くの便利ホテル
駅から近め,空港から近い,立地よし
立地が良い。また,ホテルの方の対応も悪くなかった(全く問題なし)。 部屋が高層階だったので,見晴らしも良かった。
Beoordeeld 03 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

nia van
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in november 2013
Pengalaman di hotel est
Lokasi, servis, agak murah
Untuk pelayanan staffnya memuaskan, bisa bahasa inggris. Untuk kamar agak sempit dan remang2 untungnya kamar mandi bersih. Lokasi dekat dengan stasiun. Cukup memuaskan
Beoordeeld 18 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Olga van Rusland
Individuele reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Чувствую себя как дома!!
Много лет останавливаюсь в этом отеле.. Мне нравиться все!!! Очень удобное расположение, замечательные завтраки, ничего лишнего, но все то что надо. Чистые отремонтированные номера.!!! Коридоры лестница и ещё некоторые места пока в стадии ремонта, но это же делается все для нас , туристов!!лично для меня это не было каким либо неудобством.! Сейчас очень тяжёлые времена, и надо не забывать что вы платите совсем небольшую сумму по сравнению с другими отелями Парижа. Очень дружелюбный персонал, очаровательная хозяйка Фабиан, спасибо ей большое за гостеприимство!!! До следующей встречи!!! Если в Париже , то только в EST HOTEL. !!
Beoordeeld 22 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: