Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1468 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 5,5
  • Ligging 6,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 5,8
Sorteer op

Sutedja van Indonesië
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Under standard
Surprice, very small room. Without view and just for sleep. Room, Bed and water strange of smeel. Mayby can't stay there anymore, if I went to Bali.
Beoordeeld 17 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ANTHONY van Indonesië
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
good location to stay
good option to stay
Beoordeeld 26 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gerry van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Cheap
The cost of money is worth it
Beoordeeld 11 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gerry van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Vacation
Good hotel
Beoordeeld 08 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Soo van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Worst stay in Bali
I paid for room with breakfast and voucher i brought says with breakfast but they wouldnt let me have breakfast and keep saying it says no breakfast on their paper. Location is out of nowhere n nothing seems to be right lots of cockroaches
Beoordeeld 04 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jacek van Polen
Groepen
Superior
Ik verbleef 7 nachten in maart 2016
Nice cheap hotel
Nice cheap hotel. I'll recommend, only problem which i noticed was staff, they go inside your room on the morning for cleaning even you're inside - they will do everyhing to wake up you.
Beoordeeld 03 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

agung van Indonesië
Groepen
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Good
Good
Beoordeeld 15 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

NUR van Singapore
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
an unforgettable stay
i was deceived by the price.. was expecting a low budget, dirty toilet, hard bed. located right behind alta moda (one of the well known textiles company in bali).. bed was so cosy, fully air conditioned and clean toilet. breakfast was surprisingly good too. i will certainly stay here again, when i have an evening flight.
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mokhamad van Indonesië
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Enaugh
Enaugh for stay
Beoordeeld 12 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Grace van Indonesië
(Echt)paren
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Small hotel
Small hotel with minim facilities
Beoordeeld 03 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: