Zeer goed 7,9
op basis van 480 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 480 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 9,4
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Ronnapop van Thailand
Zakelijke reiziger
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Perfect location even with small room.
A return visitor. Perfect location to go around Paris as it is close to train station and Lafayette. Great staff, I arrived early morning and Front Desk managed to get me check-in to the room. However, room is quite small and a bit old.
Beoordeeld 28 maart 2016

Sersia van Indonesië
Groep
Driepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Recommended!
Location, clean-comfort-safe, friendly-helpful staffs.
Spacious triple room, very good location, 1 min walk from metro, 2 mins walk from galleries lafayette and m&s food center, 3 mins walk from apple store. Very friendly and helpful staffs. Easy to get breakfast/lunch/dinner around the hotel. A hotel for shoppers.
Beoordeeld 23 maart 2016

Karen van Filipijnen
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Highly recommended
We had a pleasant stay in Paris! Location is excellent--few steps from Galeries Lafayette, the Metro and restos. Staff was very accommodating. Rene from the front desk was very nice! And even the guy who replaced him in the evening was also nice. We just had more interaction / conversation with Rene. We arrived at the Hotel earlier than their check-in time, ~11:30am, but they let us check-in in a heartbeat. Hence we were able to have some good rest after a long haul flight. Also, we were able to do a lot of things in Paris on our first day because of this. Will surely recommend this hotel!
Beoordeeld 27 februari 2016

Cristy van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Perfect Location, Helpful Staff
Location, Staff, Value for Money
Location was perfect, it's literally beside Galleries Lafayette and very safe to walk around the area at night. There's also a church nearby and a supermarket which makes it convenient. Will definitely stay here the next time I visit Paris
Beoordeeld 08 februari 2016

Ke van China
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Good location
Good location and nice staff
Beoordeeld 05 februari 2016

Patrick van Ierland
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Pat
Decor looks tired
Beoordeeld 24 januari 2016

Cheryl van Taiwan
Individuele reiziger
Superior Eenpersoonskamer
Ik verbleef 6 nachten in april 2015
Great experience
Very conveniece location. Nice room, thanks dor the updrade by the front desk gentle man:)
Beoordeeld 20 januari 2016

Ho van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in december 2015
Good stay
Location, staff very friendly and helpful
Beoordeeld 05 januari 2016

Aulia van Indonesië
Gezin met oudere kinderen
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
only few walks away from metro station & lafayette
Location, room comfort, cleanliness
Beoordeeld 03 januari 2016

pajariya van Thailand
(Echt)paar
Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Great location.
Great location. Room is very clean&comfortable. Staff very friendly&helpful.
Love it! Will be back again.
Beoordeeld 03 januari 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: