Geweldig 8,7
op basis van 173 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 173 beoordelingen
  • Hygiëne 9,3
  • Faciliteiten 9,5
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,9
  • Service 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 8,3
Sorteer op

Domenic van Duitsland
(Echt)paar
Fairmont Kamer
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Awesome! Just great!
Beach, food, staff
Beoordeeld 10 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Domenic van Duitsland
(Echt)paar
Fairmont Kamer
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Absolutely great!
Beach, rooms, food, staff
Beoordeeld 10 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ali van Verenigde Staten
(Echt)paar
Fairmont Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Best Honeymoon Ever!
Friendly staff, cleanliness, great NYE festivities
It was our honeymoon, we enjoyed every last second. Food was delicious, staff was courteous and helpful. We lost our luggage during our travels and Concierge staff was helpful in contacting appropriate airport services.
Beoordeeld 04 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrew van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Fairmont Kamer
Ik verbleef 7 nachten in december 2015
Lovely stay
Three best things: staff, room & pool & beach area.
We had a lovely stay. We started in a room that was being disturbed by Christmas parties, so we were quickly moved to a quiet room with no fuss or bother. The staff were attentive and connected with guests making the stay the best we have had in Dubai for many years. Thank you!
Beoordeeld 23 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nabil van Egypte
(Echt)paar
Fairmont Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2015
Reception staff service very bad
Ist and last
Beoordeeld 21 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tagreed van Bahrein
Groep
Fairmont Kamer Uitzicht
Ik verbleef één nacht in december 2015
fantastic hotel
friendly staff, clean hotel, good location
Beoordeeld 13 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tagreed van Bahrein
Groep
Fairmont Kamer Uitzicht
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Fantastic amazind and super hotel
staff are very helpful and friendly
Beoordeeld 13 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jerome van Zwitserland
(Echt)paar
Fairmont Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Good Hotel but boring rooms
Location, Beach and service
The hotel is well located on the palm and has a nice beach. The staff is well trained and respond promptly to requests. The rooms are boring, really boring, not much effort has been put in the decoration. It's Dubai, I would have expect a bit more of the local charms to be integrated in the decoration. The whole outside hotel, inside hotel, the rooms are all painted in the same boring sand color.
Beoordeeld 11 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SAMI van Libanon
Individuele reiziger
Fairmont Kamer Uitzicht
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2015
Good
Service was good
2 things bothered me: 1. there were mosquitoes in the room 2. due to construction, getting to the hotel is messy and time consuming
Beoordeeld 10 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Csaba van Hongarije
Individuele reiziger
Fairmont Kamer
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2015
Great as always
Location, quality, price
Beoordeeld 08 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: