Geweldig 8,2
op basis van 341 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 341 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

abdulla van Verenigde Arabische Emiraten
Gezinnen met jonge kinderen
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
They dont value loyal customers !
The worst hotel management i have ever dealt with ; they don't value loyal customers ; and they show very aggressive attitude when it come to late checkout requests. and the manager was not saying the truth i did not like it
Beoordeeld 20 augustus 2016

abdulla van Verenigde Arabische Emiraten
Gezinnen met jonge kinderen
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
NOT RECOMMENDED FOR THOSE LOOKING PEACE OF MIND !!! إدارة الفندق الأسوء
This hotel do not have / understand the meaning of flexibility and do not value loyal customer Staff unhelpful and the hotel policies are not clear for guests, that's mean the guests will pay more money إدارة الفندق الأسوء , غير متعاونين بتاتا لا أنصح بهذا الفندق بتاتا للعوائل التي تبحث عن راحة البال التجربة مثيرة للضغط دوما
Beoordeeld 17 augustus 2016

Ryan van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Stad
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
We enjoyed our stay, all the staff were friendly and courteous and they even gave us a free upgrade
We love the view from our balcony and the kitchen is well equipped.Il We will definitely book this hotel again.
Beoordeeld 13 augustus 2016

Kyung van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Studio Appartement met Uitzicht op Kreek
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Businesman
Spaciois and excellent location
Beoordeeld 09 augustus 2016

Loaei van Canada
(Echt)paren
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Awesome
Great
Beoordeeld 07 augustus 2016

abdulla van Verenigde Arabische Emiraten
Gezinnen met jonge kinderen
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
good location
good rooms
Beoordeeld 09 juli 2016

MAJID van Oman
Gezinnen met jonge kinderen
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Acceptable
acceptable, for my I think the rate is high comparing to the location and the hotel standards
Beoordeeld 03 juli 2016

Hussain van Koeweit
Gezinnen met jonge kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Nothing
Nothing
Beoordeeld 29 juni 2016

Wang van Taiwan
Zakelijke reizigers
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
good location
Hotel still need improve for the quality, breakfast was not that good for the expense we paid, other facilities need to be better
Beoordeeld 24 juni 2016

ARJUN van India
Zakelijke reizigers
Studio Appartement met Uitzicht op Kreek
Ik verbleef 7 nachten in mei 2016
Good
Good
Beoordeeld 22 mei 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: