Geweldig 8,2
op basis van 25 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 25 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 9,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Keng van Maleisië
Groepen
Ik verbleef één nacht in oktober 2011
Great location but small rooms
great location, delicious breakfast
the florentina boat is located near to charles birdge, location is good. breakfast have veriety choice and you can have the river/castle view when enjoying the meal. the room is small which is common for the "boat" hotel
Beoordeeld 07 november 2011

Ka van Portugal
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in oktober 2011
safety boat
it used to be a boat but now it's a hotel friendly staff
Beoordeeld 12 oktober 2011

Agnes van Hong Kong
Groepen
Ik verbleef één nacht in april 2011
Good location, fun stay
5 mins away from Charles Bridge
it is a boat hotel that sits on the beactiful river that charles bridge and the old town can be reached by a small walk. room setup and breakfast are basic but good enough for experiencing travel.
Beoordeeld 13 april 2011

Marcel van Duitsland
(Echt)paren
Executive tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Sehr schönes Hotelboot
Kleine sehr saubere Zimmer (Kajüten) mit allem, was man braucht direkt im Herzen von Prag. Tolle Lage, toller Ausblick - gerne wieder!
Beoordeeld 30 mei 2016

Marcel van Duitsland
(Echt)paren
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Hier bekommt man viel geBooten :-)
Das Hotelboot Florentina ist die etwas andere Unterkunft in Prag. Einen kleinen, schön eingerichteten und super-sauberen Kajüten schläft man am Pier 0 (oder war es doch 1?) unweit der Karlsbrücke im Herzen von Prag. Die Lage ist somit unschlagbar und der Ausblick vom Sonnendeck zu jeder Tagezeit ein weiteres Highlight. Wir haben 2 wundervolle Nächte auf dem Hotelboot Florentina verbracht und würden jederzeit wiederkommen.
Beoordeeld 30 mei 2016

Bernd van Duitsland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2012
Tolle Lage mit Blick auf den Hradschin
gutes Preis-Leistungs-Verhältnis
die zimmer sind natürlich recht klein, wie immer auf diesen hotelbooten, aber die lage ist hervorragend, zu fuß ist man in wenigen minuten im alten zentrum. das frühstücksbüffet ist gut, bis auf den kaffee! parken kann man günstig oben auf der straße, aber nur maximal 6 stunden, dann muss man neu zahlen. eine stunde für 60 cent, der automat nimmt auch euromünzen. wir würden das hotel sofort wieder buchen!
Beoordeeld 20 oktober 2012

Badridin van Frankrijk
Individuele reizigers
Superior Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2013
Hôtel charmant, central avec personnel serviable
emplacement, propreté et cadre
L'hôtel est situé sur le fleuve, à qq minutes à pied du centre ville. Les chambres sont propres, confortables. Le personnel est à l'écoute et est serviable. Le petit déjeuner (buffet) est correct et plutôt varié. Le bateau dispose d'un bar / restau sympa. Le wifi n'est par contre disponible que dans les parties communes, ce qui est embêtant, bien que des espaces soient disponibles pour s'installer dans ces parties communes.
Beoordeeld 09 september 2013

Joern van Denemarken
Gezinnen met oudere kinderen
Executive tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in december 2013
god beliggenhed
morgenmad, personale og beliggenhed
rigtigt godt bådhotel hvor man let kunne komme rundt til alle serværdighederne
Beoordeeld 14 december 2013

Claes van Zweden
(Echt)paren
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Mycket bra. Perfekt läge. Enormt prisvärt.
Fint hotell på floden som varmt kan rekommenderas.
Beoordeeld 10 mei 2016

Yong van China
(Echt)paren
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in november 2013
符合预想值得一住
我的钱包拉在餐厅,被其他客人捡到交给前台,最终还给了我,谢谢不知名的客人和前台。
Beoordeeld 12 september 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: