Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 502 beoordelingen
  • Hygiëne 6,6
  • Faciliteiten 6,2
  • Ligging 7,1
  • Kamercomfort 6,8
  • Service 6,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Saud van Saoedi-Arabië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
Bad Bath room Bad house keeperسيء
لا انصح به في الصيف ابد المترو بعيد مايصلح للمسلمين وخاصه العائلات The Tab water and water very Hot Boiling Their Tqank on Direct Sunمويه الحمام حاره جدا تسلخ الجلد خاصه الشطاف والشعر حسبوا علي قوارير من الثلاجه ماخذتها They made me pay 250 DHM for mini bar fridge , i did not took
Beoordeeld 16 augustus 2016

Bogdan-Marian van Roemenië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2016
...
...
Beoordeeld 06 augustus 2016

ernesta van Verenigde Arabische Emiraten
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
One night
Good value for money Late check in late check out
Beoordeeld 06 augustus 2016

Nishad van India
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Nice clean and good location
nice and clean rooms. Good location. But i got the room key not working, every time i go out and come back i was not able to open the door with the key which they provided. I use to call down reception and wait for them to come with master key and open.
Beoordeeld 24 juli 2016

Amir van Verenigde Arabische Emiraten
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juli 2016
..
The room smells The tourism tax I paid twice when I checked in I paid and when I checked out I paid The guy in reception said its not paid not updated in system haahahh so that isn't my fault to updated they must check with their other staff why she didn't update ..
Beoordeeld 24 juli 2016

Jeffrey van Nieuw-Zeeland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good value room
Good comfortable room. Good value.
Beoordeeld 23 juli 2016

Allen van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Very close to the airport, friendly staff. Clean, aircon worked well. Room smelled smoke, looks like
Room smelled smoke, looks like non-smoking policy is not enforced.
Beoordeeld 22 juli 2016

Bogdan-Marian van Roemenië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2016
.
.
Beoordeeld 21 juli 2016

ernesta van Verenigde Arabische Emiraten
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Flying visit
Stayed there for the night before a flight, great location!
Beoordeeld 20 juli 2016

Madhura van Verenigde Arabische Emiraten
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Value for Money & Satisfactory stay
Lovely location. I have given awful rating for one of philipina staff (lady). She was too rude to give her service blaming her work load; truthfully, if she doesn't know to talk to guest she should better avoid answering calls instead of shouting out that she has lot of work load at work. However, other staff was too helpful and sorry for her rude behavior. Other things like location, cleanliness, food was all at its best. Would like to highlight - "NO COCKROACHES" in the room as I read a review after I booked the hotel. Looking forward to visit again...
Beoordeeld 10 juli 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: