Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1327 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 5,4
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 7,7
  • Service 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

Chua van Maleisië
Zakelijke reizigers
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Used to be a Good Hotel
Its was a great hotel under previous management. The buffet breakfast was disappointing. I had an omelette , it was prepared by a waiter (if i m not wrong) instead of a chef. TV was out and no floor mat available. Wont be coming back.
Beoordeeld 22 september 2016

Mohamad van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good service
Nice to stay
Beoordeeld 20 september 2016

Farah van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Spacios room
The room is spacious which we love it soo much. though it is managed by a different company now, the room is still the same. the staff was helpful despite our very late check in. breakfast spread was okay.
Beoordeeld 17 september 2016

Ting van Maleisië
Zakelijke reizigers
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Hotel slightly dirty, facilities no good
Room is not in tip top shape - ants in the bathtub, shower head does not hang properly, rain shower does not work, sink faucet will close on its own, some lightbulbs burnt. Can see that the hotel is deteriorating with lack of maintenance.
Beoordeeld 16 september 2016

KWANG van Maleisië
Individuele reizigers
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Nearby Airport
Hotel facilities a bit run down. It is very near to airport & convenience to find food just in front of hotel
Beoordeeld 15 september 2016

YONG van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Comfort Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Too bad, no light on that hotel at night ,too save energy
If want to rate this Century Hotel Kuching, 2 star only, bad room service , lobby bad lighting, close main auto door, only can using side door,.too bad too bad too bad, every time call taxi thru hotel staff,.very expensive due to I think taxi driver take.care hotel staff,.bad bad bad
Beoordeeld 14 september 2016

Chan van Maleisië
Zakelijke reizigers
Comfort Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Huge room but need to touch up
Very run down hotel.
Beoordeeld 13 september 2016

CHANG van Maleisië
Zakelijke reizigers
Comfort Kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
COMMENTS
THE WHOLE BUILDING IS VERY DARK, NO LIGHT SEEMS UNOCCUPIED HOTEL.
Beoordeeld 13 september 2016

Poh van Maleisië
Zakelijke reizigers
Comfort Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Near airport
Near airport , value for money.
Beoordeeld 12 september 2016

Poh van Maleisië
Zakelijke reizigers
Comfort Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Near airport
Near airport, value for money
Beoordeeld 12 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: