Geweldig 8,8
op basis van 463 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 463 beoordelingen
  • Hygiëne 9,3
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 9,2
  • Service 9,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 8,3
Sorteer op

See van Maleisië
Zakelijke reiziger
Boulevard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Stad
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Perfect stay in Orchard road
Love the ambience in the lobby although it s abit small entrance but still love it
Beoordeeld 10 maart 2016

Mohd van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Excellent Weekend @ Four Seasons Spore
Clean, Attentive and Near to shops
Beoordeeld 23 februari 2016

Yuanheng van Singapore
Zakelijke reiziger
Executive Suite
Ik verbleef één nacht in november 2015
Truly a 5-star hotel.
Room comfort, hotel condition and location.
Beoordeeld 29 januari 2016

NALAE van Zuid-Korea
Gezin met jonge kinderen
Premier
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
it is very nice and comfort
comfort, clean
I had a pleasant trip while I stayed. it is elegant and it has nice service and facilities as its fames. Everything was great but one thing is a little bit far to downtown. Always had to grab taxi due to baby stoller to downtown.
Beoordeeld 22 januari 2016

van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in december 2015
Great place to stay
Extra bed for toddler without requesting. Comfy bed. Big bathroom.
Great experience. Fantastic staffs who are efficient. Super clean rooms.
Beoordeeld 20 december 2015

Wilson van Australië
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Luxurious, high standard
Clean, luxurious, convenient
Located behind ION Orchard, it is very convenient to get to shopping district and food. Staffs are professional and efficient across all hotel services. Beds are very comfy, Extremely clean room and satisfies four-seasons standard. Highly recommended for any traveller with a high budget.
Beoordeeld 29 november 2015

Levina van Indonesië
Groep
Four Seasons Executive Suite
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
fantastic
design, comfort, luxury
feel overrate for this hotel
Beoordeeld 22 november 2015

Wai van Hong Kong
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Overrated
Good service, free wifi, prime location
Four season's Singapore is over-rated. The hotel and the room is old, particularly the washroom. In terms of amenities, cannot accept the hotel are providing shampoos, bath gel, and body lotion that is made in China. The comforter also has a bit of blood stain, though tiny but alarming. The good things are good service, free wifi and prime location but all in all doesn't justify the price
Beoordeeld 26 oktober 2015

parichart van Thailand
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Great hotel with very comfortable room
very comfortable room, comfortable ambience and great services
My stay at the Four Seasons Hotel was great. I like the best was the mattress and pillows that were so comfortable. I admire the person who do the purchasing a lot. overall, the room was great. I will come back again.
Beoordeeld 26 oktober 2015

Debby van Indonesië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2015
good hotel
good place, comfy, staff friendly
Beoordeeld 29 september 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: