Goed 7,2
op basis van 1288 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1288 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,4
  • Service 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Aber van Verenigd Koninkrijk
Gezin met oudere kinderen
Familiesuite
Ik verbleef 14 nachten in augustus 2016
Excellent hotel, great staff especially the manger everyone is very friendly even the people that stay there. Nice pool, and gym I will 100% stay there again!
Beoordeeld 11 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yousif van Verenigde Arabische Emiraten
Zakelijke reiziger
Studio met 1 kamer in Golden Sands Appartement 5
Ik verbleef 14 nachten in augustus 2016
Some small comments
Every thing was perfect excepts the following 1. I am frequent traveler and I need hotel which have storage to keep some of my staff ( maximum 2 suit case) until I comeback (2-3) weeks and this facilities available in more than 80% of the hotels in Dubai.this is can be easily solve by the hotel management. 2. Some ladies in the hotel went inside swimming pool wearing all their regular dress and not swimming pool dress , the management have to put clear instructions to prevent that and enforce it.and all the users of the swimming pool have to follow or to leave the swimming pool. 2.
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

saad van Saoedi-Arabië
Zakelijke reiziger
Studio met 1 kamer in Golden Sands Appartement 5
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Old split condition,bathroom is bad ,
Beoordeeld 14 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lalith van Sri Lanka
Zakelijke reiziger
Studio
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
good place
nice place for a business traveler .. these days rates fine for the room ..but having food separate is so expensive .. i paid for 71 dh Ffor 5 cups of plain tea...served even in disposal cups.. i was so unhappy about it good location and lot of freedom
Beoordeeld 07 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rajagopalan van India
Zakelijke reiziger
Studio
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Not worth.
very bad
Beoordeeld 31 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fadi van Qatar
Gezin met oudere kinderen
Familiesuite
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Good value for money
It was nice stay . The location is good and well known for any taxi driver . Taxies are available all time in front door
Beoordeeld 15 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Faisal van Oman
Gezin met jonge kinderen
Studio met 1 kamer in Golden Sands Appartement 5
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Ok
Hotel is fine
Beoordeeld 13 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hussein van Saoedi-Arabië
Gezin met jonge kinderen
Studio met 1 kamer in Golden Sands Appartement 5
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
ksa
Good
Beoordeeld 11 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gamal van Saoedi-Arabië
(Echt)paar
Studio - Golden Sands 5 - met Toegang tot Executive Lounge
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Please check room before guest enter
My room number is 110 in floor 1 why every time all agents booked a low level for a co. To reservation.center and management hotel give to guest a low
Beoordeeld 11 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Neethu van Australië
(Echt)paar
Studio
Ik verbleef 6 nachten in juli 2016
Good location
Easy to access everything
Beoordeeld 10 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: