Superieur 9,1
op basis van 266 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Superieur



uit 266 beoordelingen
  • Hygiëne 9,2
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 9,2
  • Kamercomfort 9,0
  • Service 9,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 9,2
  • Ontbijt/maaltijden 8,3
Sorteer op

Gretchen van Canada
Gezinnen met jonge kinderen
Familiesuite
Ik verbleef één nacht in april 2016
Great location and staff
We stayed one night with our two boys ages 5 and 7 in the family suite. The hotel is in a great location for exploring the area on foot. The staff are extremely helpful. We lived in Vietnam for 3 years and this is one of the best hotel costumer service experiences we have had. The room was spacious and comfortable. The only complaint we had is the room has a bit of a musty smell. However, this isn't something that is that unusual with Vietnam's humidity - and it is an older building.
Beoordeeld 22 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Allen van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Familiesuite
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Great resort
Friendly staff good facilities and enjoyable to relax
Beoordeeld 15 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Valery van Wit-Rusland
Groepen
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in februari 2016
good place
Polite staff, clean room, nice breakfast
Beoordeeld 20 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yeaw van Singapore
Individuele reizigers
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Friendly and warm staff
When I arrived at the hotel, the front staff were very friendly and introduce me to the hotel with welcome drink and fruits. They even recommended me to their 1-day halong bay trip. Everything in the hotel room was good, I just find that the kettle was a bit small. However, the halong bay trip was not very well, but the manager was very nice and asked me about the trip the following day. I feel that they care for their guests and it is recommending. Wifi is working well and breakfast was standard, but was good.
Beoordeeld 26 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Walter van Argentinië
(Echt)paren
Deluxe Kamer met Kingsize Bed of 2 aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in december 2015
Very good hotel with excellent location.
Location, staff, cleanness
Beoordeeld 03 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kim van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Familiesuite
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
General
good location, Good Breakfast choice
Very poor water pressure for shower especially at 6th floor.
Beoordeeld 31 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHEE van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Kamer met Kingsize Bed of 2 aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in december 2015
Excellent Service and Food
Staff and manager are very friendly, Breakfast is excellent and Rooms are clean
This is a highly recommended hotel if you happen to stay in old quarter. We in a group of 17 persons (families with young children) really love the breakfast provided by the hotel. The breakfast is really 5 star. The manager Julia and Bruce are very friendly and helpful. We all really enjoy staying here.
Beoordeeld 28 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wei van Singapore
(Echt)paren
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Nice location and good staff
location, staff service and cleaniness of room
Beoordeeld 30 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SENG van Singapore
Individuele reizigers
Deluxe Kamer met Kingsize Bed of 2 aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in november 2015
Pleasant Stay
Helpful, Clean, Good location
Though the room is a bit smaller than expected, but clean. Bruce was very helpful. Tour, exchange money all can do it here, no need to hunt around. Sometimes booking tour from hotel can get a special guest rate and guarantee what you will get in your tour package. I am satisfied with everything.
Beoordeeld 11 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Benjamas van Thailand
(Echt)paren
Superior Kingsize Bed
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2015
Nice small hotel in the middle of old town Hanoi
Clean room, helpful staff and location
We had a nice stay. This is a return visit. While the hotel is still nice, it had sadly begun to age a bit. Hopefully the hotel will prioritize maintainance going forward.
Beoordeeld 03 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: