Geweldig 8,5
op basis van 595 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 595 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Alexandra van Australië
(Echt)paren
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Gondola
Friendly staff, the beautiful rooms, the roof top bar
Very friendly and efficient staff, wonderful food and drinks. Only negative things I have to say is the laundry came late and one item had not been washed and sometimes the shower doesn't run very hot water, but that is the case in most hotels in Vietnam
Beoordeeld 07 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

NGOC van Vietnam
Zakelijke reizigers
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Great hotel in the ancient city.
The room is very clean. The staff is hospitable. It's convenient to visit the ancient city.
Beoordeeld 06 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mel van Australië
(Echt)paren
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
Already planned to return two more times
Great staff, great position, clean clean clean
A friend who travels recommended this hotel to us and other who were also staying the same time. It's close to many things a tourist wants to see and do in Hanoi. We arrived in the country no knowing much and the staff gave us lots of good information regarding activities, shopping and transport and were happy to help us. The breakfast is a good range of east and west . We could get a glimpse of the lake that's all from our room. Oran important point. The stAff can show you how to keep the air on n while you are out of the room with the power cut, handy hint.
Beoordeeld 28 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Loh van Maleisië
(Echt)paren
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in juli 2014
It was nice
Location, service and bar
Beoordeeld 20 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

AISHA van Singapore
Groepen
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 5 nachten in juni 2014
Good
Location and friendly staff
Hotel is about 5 mins walk from the lake. Hotel staff were attentive and approachable. Definitely value for money!
Beoordeeld 12 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

guevara van Filipijnen
Groepen
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Accommodating
friendly and attentive staff, clean, near shops and restaurants
Beoordeeld 12 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gareth van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Very nice. They made me a birthday cake!
Tidy. Great location. Lovely staff
Very nice. Nice breakfast. Very helpful staff. Very smart rooms
Beoordeeld 07 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Herold van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Excellant
Location Rooms & breakfast and staff
Thoroughly enjoyed it
Beoordeeld 04 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

wiwiek van Indonesië
Zakelijke reizigers
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Very nice and quiet hotel.clean hotel N good food.
Clean Good food Value for money
Nice and peaceful stay. Also value for money.i was happy
Beoordeeld 29 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Young van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 4 nachten in november 2013
Value for Money
good location, Nice room, Good breakfast
It was good experience that how to stay comfortable with resonable price. Condition of room was better than other 4 star Hotel in Hanoi. Hotel was small, but interior and breakfast was better then other hotel. whenever I visit Hanoi, wanna stay this hotel always.
Beoordeeld 20 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: