Geweldig 8,5
op basis van 596 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 596 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,7
  • Service 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Kittidet van Thailand
Individuele reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in juli 2016
staff friendly and helpfull, good location,
next time i will comeback again
Beoordeeld 21 juli 2016

Julian van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in december 2015
Clean and good location
In a quiet back street close to the lake.
Beoordeeld 08 juli 2016

Tommy van Denemarken
(Echt)paar
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Okay hotel - friendly staff
The room we stayed in was very small, and the aircondition didn't work that well. The bathroom wasn't that big, but overall it was an okay room. We ordered a room with a view, but the window was so small and irrelevant, that I would not recommend this. Staff was very very friendly and helped us with booking taxi and rang the new hotel in Ninh Binh to get directions for us!
Beoordeeld 15 juni 2016

Julian van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in september 2015
Good location, clean
Good location in a quiet street close to the lake. Fairly new and well maintained. Helpful staff.
Beoordeeld 13 juni 2016

IZATUL van Maleisië
(Echt)paar
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Best hospitality
I love the interior design of the hotel, everything so pretty and cute even the room is little bit small but cosy. The staff is very friendly and helpful in many ways.
Beoordeeld 31 mei 2016

Patrick van Zwitserland
Zakelijke reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 5 nachten in april 2016
Very good, Very friendly and efficient
Very nice, Value for money, Very friendly and helpful Staff, perfect location. Any issue is handled efficient and fast. 100% satisfied.
Beoordeeld 30 april 2016

Patrick van Zwitserland
Zakelijke reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 6 nachten in april 2016
Perfect
Just Perfect
Beoordeeld 11 april 2016

Nic van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Good location but there are better options in hanoi
Room size rather small Breakfast is decent Location is great so near the lake
Beoordeeld 30 maart 2016

Jess van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Great Location and Value
Location, Value for Money, Staff
Very nice, clean, great value hotel. Fabulous location and super friendly staff. I'll be booking this one again. Minor gripes... some rooms are a little on the tight side, and the light from the corridor can shine through the crack between the door and its' frame onto the bed.
Beoordeeld 21 maart 2016

hilda van Thailand
(Echt)paar
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
clean but rather small and dark room.
the situation neer the Old city and the lake. friendly and helpfull staff. goodwill breakfast.
Good. Staff gave us los of information on things to do, restaurants and transport.
Beoordeeld 16 maart 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: