Geweldig 8,5
op basis van 596 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 596 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Maria van Filipijnen
Individuele reizigers
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Good hotel
Nice and clean hotel, good location, friendly staffs
Wonderful stay! The staffs welcome me warmly, they are friendly. The room is nice and clean.
Beoordeeld 21 juli 2015

MAI van Vietnam
(Echt)paren
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Great for foreign travellers
City Centre, Clean, Friendly Staffs
Beoordeeld 20 juli 2015

Mai van Vietnam
(Echt)paren
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Comfortable stay
Convenient location, new and modern design, great food
This was my second time staying in this hotel. The room is well decorated and nicely maintained with cleanliness. We had room service at quite reasonable price and the food was well prepared. The only thing made us not so pleased was the way the receptionist ask us "what are you going to do tomorrow morning?". It seems like we have to report our plan to her but it's not something we need to answer.
Beoordeeld 13 juli 2015

Tam van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Great service.
Service, spoke English, air conditioning, location
Very accommodating. I had to book it last minute and they picked me up from the airport at 11:30pm.
Beoordeeld 11 juli 2015

BRYAN van Australië
Individuele reizigers
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Great Location and Service
Central Location near Hoan Kiem Lake and Cathedral, fantastic service by all staff and reasonable prices for food and drinks especially in the rooftop bar, Cielo.
I can't say enough about how accommodating the staff were from the minute I checked in to the moment I got in the car to leave. Great job, guys!
Beoordeeld 30 juni 2015

Stein van Noorwegen
(Echt)paren
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Great hotel - Good service
1) Cleaniness in room and hotel in general. 2) location of htel in the old part and the pulsing restaurant / bar are of Hanoi - ok for us. 3) The staff service was good.
This was a good experience and we enjoyed this short stay in an old and pulsing part of Hanoi. Good service and fine attitude from staff. Clean hotel and location was good for us.
Beoordeeld 27 juni 2015

Bee van Singapore
Zakelijke reizigers
Executive Uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
nice and value for money stay. amazing front desk
friendly staff and clean room.
Nice and pleasant. Except for the inadequate air- conditioning system in the room that was the major issue that keeps me up at night.
Beoordeeld 24 juni 2015

Abdullah van Maleisië
Individuele reizigers
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Nice and helpfull staff.. Good location
The location, easy landmark
Beoordeeld 22 juni 2015

Zse van Maleisië
Groepen
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
One of the best hotel you can get~!
Great location, value for money & all the rooms still in good condition.
Love the hotel & the friendly staff, we will sure go back again in future~!
Beoordeeld 21 juni 2015

Paul van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior Tweepersoons Uitzicht op meer of Raam
Ik verbleef 5 nachten in april 2015
Great location.
Location, friendly/helpful staff, food (upstairs bar).
Excellent location - very walkable to all major attractions, quiet side street location, staff helpful with tour reservations, had the best fresh spring rolls and dipping sauce during whole SE Asian trip.
Beoordeeld 13 juni 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: