Zeer goed 7,6
op basis van 118 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 118 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Jaiguru van India
Gezin met jonge kinderen
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 5 nachten in november 2015
Surprising good quality for the price
Excellent rooms, courteous staff and above average facilities
Beoordeeld 03 december 2015

Bernadett van Hongarije
(Echt)paar
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
nice stay in this hotel
nice and big apartman, comfortable bed, great room service
The apartment was really big and comfortable, clean. Only the bathtub was a bit dirty. We had a nice stay there but we could not use the swimming pool with my husband because there is two different swimming pools, one for female and one for male... The staff in hotel's restaurant has no idea about the glutenfree foods so we could not eat there.
Beoordeeld 22 oktober 2015

jomar van Filipijnen
Individuele reiziger
Studio Appartement
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
Everything is okay exept for kitchen utensils!
-Location, Ambiance(with nice balcony), female receptionists
Everything was good exept for the CHEAP kitchen utensils provided for cooking! Need to change them with original ones.
Beoordeeld 06 oktober 2015

Ali van Nieuw-Zeeland
Zakelijke reiziger
Studio Appartement
Ik verbleef één nacht in september 2015
Good value for money
Location, price, room
Good place to stay especially for the price.
Beoordeeld 02 oktober 2015

Mehmet van Turkije
Zakelijke reiziger
Studio Appartement
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Nice and Good Hotel
Location , Service
Beoordeeld 28 september 2015

Mahy van Verenigde Arabische Emiraten
Groep
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
Slow service but location is good
Location, room comfort
A place just to sleep overnight. No cutleries and cups/glasses available. Only one hand towel provided in the two bathrooms of the bedroom suite. Trash bin was so dirty from outside
Beoordeeld 28 september 2015

sayed van Pakistan
(Echt)paar
Studio Appartement
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
great stay
big rooms , clean, freindly staff
Overall Great Stay value for money
Beoordeeld 30 augustus 2015

Ruth van Filipijnen
Groep
Two-Bedroom Aparment
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Very relaxing and satisfactory stay.
Location, Rooms and the Free WiFi
Very Good
Beoordeeld 04 augustus 2015

Jean-Pierre van Libanon
Zakelijke reiziger
Studio Appartement
Ik verbleef één nacht in juli 2015
beautiful from the outside, dirty from the inside
location, architecture, Gym
All was smooth, until I came to sit on the chair. It seems it is not on the list of cleaners. the TV channels are poor, the internet connection is very slow. I still don't understand why the kitchenette drawers are empty, for spoons or cups for the complimentary tea and coffee.
Beoordeeld 31 juli 2015

sayed van Pakistan
(Echt)paar
Studio Appartement
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
relaxing stay
big rooms friendly staff clean hotel
great stay
Beoordeeld 10 juni 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: