2015
Zeer goed 7,7
op basis van 7994 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 7994 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,9
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 7,5
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Ravi van Nederland
Zakelijke reiziger
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 7 nachten in mei 2013
Top hotel
Schone kamer, Internet, Airco
Volgende keer wanneer ik weer in Thailand (BKK) ben zal ik zeker weer hier reserveren. Vriendelijke personeel, Ligging is goed (centraal), en alles is op loop afstand te doen.
Beoordeeld 12 mei 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Willem van Nederland
(Echt)paar
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in februari 2013
Prima hotel. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Voor weinig geld junios suite
Wij hebben een week in het hotel gezeten en waren bijzonder tevreden.
Beoordeeld 02 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jacobus van Nederland
(Echt)paar
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in februari 2013
Gunstig gelegen zeer comfortabel hotel
temidden van vele shopping centra en de airlink
uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. zeer ruime kamer.
Beoordeeld 18 februari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Henry van Nederland
(Echt)paar
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in januari 2013
zeer ruime kamers wel gedateerd
ligging ideaal voor shopping
Na 3 weken door thailand gereisd te hebben met wel 20 verschillende hotels onze reis hier afgesloten. Het was wel iets duurder dan war we gemiddeld hebben besteed, maar met name het ontbijt heeft dit ruimschoots goed gemaakt. Heerlijk er was alleen geen rosbief maar verder echt het meest uitgebreide ontbijt met heerlijke espresso arabica uit een cimbali machine geweldig. Service was goed internet supersnel
Beoordeeld 02 februari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mark van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in januari 2013
Super hotel met ruime kamers
Ruimte en rust in hotel.. heel goed ontbijt.
Weer heerlijk hotel.. Goed ontbijt en service. Winkels onder hotel en buiten hotel. Kleding junkie !!!! gaat hier slapen. Hele grote kleding winkels in de ze straat. Shop til you drop, koop een hele grote tas en vullen maar.
Beoordeeld 26 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Frank van België
(Echt)paar
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in juli 2012
Derde keer goede keer?
Ligging
Dit was mijn tweede kort verblijf in het Grand Diamond. De eerste keer was ik enthousiast. Mooie kamer, eigenlijk een kleine suite. Ruime slaapkamer en een gezellige zithoek met keukenfaciliteiten, beide met groot flatscreen TV. Deze keer echter was mijn enthousiasme een stuk minder. We werden in een rokerskamer gestopt, wegens niet-rokerskamers volzet. Deze rook bepaald onfris, om het zacht uit te drukken. Ze was ook een stuk minder comfortabel dan de vorige keer. Slaapkmer en zithoek waren nauwelijks gescheiden. Er was een "open" muur waar een oud tv toestel in stond dat 180' kon gedraaid worden. Zat je echter op de sofa tv te kijken zag je tevens ook recht in het bed dat achter de tv stond. Op de vriendelijke vraag of er een andere kamer beschikbaar was werd vrij kort 'nee' geantwoord en dat was het dan. Twee verschillende ervaringen dus. De volgende keer als ik nog eens in Bkk moet overnachten, ga ik het nog een keer proberen. Ik zal ze het voordeel ven de twijfel gunnen, maar mijn enthousiasme van de eerste keer heeft deze keer wel een deuk gekregen... Wordt vervolgd...
Beoordeeld 17 juli 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pietro van Nederland
(Echt)paar
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2012
Ok hotel
In een shoppingmall
Veel winkels groote kamer met twee tv en een groote yskast
Beoordeeld 12 maart 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Patrick van Nederland
Individuele reiziger
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in februari 2012
Prima locatie voor shopping
Locatie vlak bij meerdere shopping malls.
De receptie is gelegen naast de Starbucks in het winkelcentrum. Perter staat klaar voor de bagage. Voor de lift naar de kamers moet je je toegangskaart hebben, er kunnen dus geen winkelgasten naar de hotelkamers. Er is een fijn zwembad buiten, tussen de twee torens van het gebouw. Ik had een kamer met klein keukentje. De Wifi moet je helaas voor bijbetalen.
Beoordeeld 08 februari 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 6 nachten in april 2011
4 sterren maar mag van mij 5 sterren zijn.
Winkelgebied
Zeer net hotel in winkelgebied dus voor de winkel liefhebber een waar paradijs
Beoordeeld 12 mei 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

wan van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Suite met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 3 nachten in april 2011
Ok hotel, vriendelijk maar zakenlij
Zwembad, schoon, ruime huiselijke kamer
Prima hotel om 1 of 2 dagen te verblijven. De omgeving is wel gericht op shopping en weinig vertier, je moet goed zoeken, daarom heen na 6 uur savonds. Zwembad is fijn, (familie)kamer schoon, ruim en goed ingericht.
Beoordeeld 11 april 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: