2015
Zeer goed 7,9
op basis van 2076 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2076 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Fadilah van Maleisië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Ok
Ok
Beoordeeld 28 september 2016

Norafiza van Maleisië
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good
Comfortable. Clean.
Beoordeeld 27 september 2016

Jason van Brunei Darussalam
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Great Experience
You wont regret it. Worth the price. Strategic location. Good facilities. 6 stars overall rating!
Beoordeeld 27 september 2016

HADI van Maleisië
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
A very good service but have to upgrade cardio gym to full gym.
The cleanliness, location are very good. But however some of the staff should know how to smile and be pleasant to everyone. The gym equipment is just only for cardio. Should upgrade to full gym.
Beoordeeld 25 september 2016

noor van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
swimming pool to open maybe can use landskap
Put landskap to making private place ..we dont like because its to open n direct from counter
Beoordeeld 25 september 2016

Khyam van Australië
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 8 nachten in september 2016
very good value for money. perfect position.
Toilets on the ground floor need to be inspected and cleaned every minute because of heavy usage. I have to avoid it several times because it was very smelly.
Beoordeeld 25 september 2016

Yew van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
Clean and comfortable
The room is clean and bright, feel comfortable to stay for business.
Beoordeeld 25 september 2016

Frederick van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Convenient and decent
Great location, didn't really go for the facilities so didn't really access them. A little dated and some items were not functioning (iron, safe) but it is clean and the room size is generous.
Beoordeeld 24 september 2016

Drahman van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Executive Kamer met Ontbijt Inbegrepen
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Room maintenance check and daily supervisor facilities check were poor
1. Stand light and entrance light bulbs no longer work . 2. Bidet pipe continuously leaks 3. Window locks broken
Beoordeeld 22 september 2016

Wen van Maleisië
Groepen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Decent Stay
Hotel may look old outside but the rooms n interior are refurbished and looks brand new. Only one slightly less advantage is the parking is limited and it open air parking. Will consider to stay there again.
Beoordeeld 22 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: