2015
Zeer goed 7,9
op basis van 2070 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2070 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Yew van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
Clean and comfortable
The room is clean and bright, feel comfortable to stay for business.
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Frederick van Australië
Individuele reiziger
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Convenient and decent
Great location, didn't really go for the facilities so didn't really access them. A little dated and some items were not functioning (iron, safe) but it is clean and the room size is generous.
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Drahman van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Executive Kamer met Ontbijt Inbegrepen
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Room maintenance check and daily supervisor facilities check were poor
1. Stand light and entrance light bulbs no longer work . 2. Bidet pipe continuously leaks 3. Window locks broken
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wen van Maleisië
Groep
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Decent Stay
Hotel may look old outside but the rooms n interior are refurbished and looks brand new. Only one slightly less advantage is the parking is limited and it open air parking. Will consider to stay there again.
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Diana van Maleisië
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
Great Stay
Strategic location. Easy access to banks, shops, kopitiams etc. The newly renovated room was superb too.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MOHAMMAD van Maleisië
Zakelijke reiziger
Junior Suite met Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
good
convinience
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hiew van Maleisië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Hotel is claen and money value
Hotel is clean and the staff is okay. However the hotel building seems old and needs some renovation.
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bernard van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good
Good hotel and location, plenty of shops and eating places around
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Amrul van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Locatiob
Good location and suitable for business travaller
Beoordeeld 17 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SIEW van Maleisië
Groep
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Nice hotel to stay.. worth
nice.
Beoordeeld 17 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: