2015
Zeer goed 7,9
op basis van 2070 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2070 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Yew van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
Clean and comfortable
The room is clean and bright, feel comfortable to stay for business.
Beoordeeld 25 september 2016

Frederick van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Convenient and decent
Great location, didn't really go for the facilities so didn't really access them. A little dated and some items were not functioning (iron, safe) but it is clean and the room size is generous.
Beoordeeld 24 september 2016

Drahman van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Executive Kamer met Ontbijt Inbegrepen
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Room maintenance check and daily supervisor facilities check were poor
1. Stand light and entrance light bulbs no longer work . 2. Bidet pipe continuously leaks 3. Window locks broken
Beoordeeld 22 september 2016

Wen van Maleisië
Groepen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Decent Stay
Hotel may look old outside but the rooms n interior are refurbished and looks brand new. Only one slightly less advantage is the parking is limited and it open air parking. Will consider to stay there again.
Beoordeeld 22 september 2016

Diana van Maleisië
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
Great Stay
Strategic location. Easy access to banks, shops, kopitiams etc. The newly renovated room was superb too.
Beoordeeld 21 september 2016

MOHAMMAD van Maleisië
Zakelijke reizigers
Junior Suite met Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
good
convinience
Beoordeeld 21 september 2016

Hiew van Maleisië
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Hotel is claen and money value
Hotel is clean and the staff is okay. However the hotel building seems old and needs some renovation.
Beoordeeld 19 september 2016

Bernard van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good
Good hotel and location, plenty of shops and eating places around
Beoordeeld 19 september 2016

Amrul van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Locatiob
Good location and suitable for business travaller
Beoordeeld 17 september 2016

SIEW van Maleisië
Groepen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Nice hotel to stay.. worth
nice.
Beoordeeld 17 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: