2015
Zeer goed 7,8
op basis van 3248 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3248 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Hidayat van Indonesië
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Great location and service
Great Breakfast, Excellent Customer Service and Clean Room
Beoordeeld 05 juni 2015

Juliah van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in mei 2015
nice hotel
room is spacious and comfortable
good nice and relaxing
Beoordeeld 05 juni 2015

Shereen van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Relaxing Staycay
Service, Location & F&B
GPCH was an agoda secret deal offer and what made it even more pleasant was when we knew we got the crystal club suite. The overall experience was amazing - from check-in to check-out. We received club service. Yes, I recommend locals to try a staycay with GPCH.
Beoordeeld 04 juni 2015

Thiagarajan van Maleisië
Individuele reiziger
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Nice Stay
Nice Location, Acceptable Room Spacious and Friendly Staff
Room are spacious and friendly too even my stay was just for one day. Room was very cozy and quiet. I liked the stay and will come back to this hotel in future.
Beoordeeld 03 juni 2015

Susanne van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Excellent location but room is pretty old
1. LocatioN 2. Service 3. Food
Room is quite old unlike seen on the photos. Need a major revamp. But Compensated by the gd service n agreed to let us check out at 3pm!! :)
Beoordeeld 03 juni 2015

Rujisaya van Thailand
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
good location
location , room, facility
Beoordeeld 03 juni 2015

ZHENKANG van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Hotel at fantastic location
Location is very centralize..convenient to travel around sg..hotel is clean and comfortable..
Beoordeeld 03 juni 2015

piboon van Thailand
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 6 nachten in februari 2015
Luxury hotel, close to city hall MRT
Luxury , large room good location
Hotel locate close to city hall MRT (200meters) , large and luxury room. Staff friendly
Beoordeeld 01 juni 2015

Chi van Hong Kong
Individuele reiziger
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
Good hotel
Easy to find, good location, room comfort
Nice staff in receiption count, room comfortable, good location
Beoordeeld 01 juni 2015

Shah van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Staycation
1st) The staff initiative and kind gesture of upgrading my room to a Club Room dur to my Wedding Anni. 2nd) The Room. 3rd) The friendly Staff.
My stay was great. Everything was wonderful. Except the swimming pool. Need a little bit of clean up. Other than that, everything was wonderful.
Beoordeeld 01 juni 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: