Goed 7,1
op basis van 747 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 747 beoordelingen
  • Hygiëne 6,9
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 7,1
  • Service 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

David van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 4 nachten in februari 2013
Met expectations. Not great. Not bad.
Roof garden diner/bar. Handy for Grand Palace, river etc. Great views over city-spectacular at night.
We were happy for the price we paid. Decor and rooms look rather "tired" but staff compensate for that with their friendliness and attentiveness.
Beoordeeld 16 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karl van Canada
(Echt)paren
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
enjoyed the location and generaly friendly staff
location, location,location
Beoordeeld 15 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ma. van Filipijnen
Groepen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
very good
accessible, great staff, comfortable
Beoordeeld 13 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

RAJARSHI van India
Gezinnen met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Comfortable stay but good for business
close to some Buddhist wats, close to river and close to some wholesale markets
Beoordeeld 12 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Maleisië
Groepen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
Big room
Sky lounge
Overall service is good and clean. The door man is helpful. But no free access to wifi.
Beoordeeld 11 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jason van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
Great location but not much else
Location, rooftop
The only good things about the hotel were the location to the old city and the hotel's rooftop. While the location is good for the old city, there are not really any restaurants (just KFC) within a 10 minute walk. It's about a 15 minute walk to Chinatown's restaurants. As for the bad, the room was not in good shape, the carpet smelled old, and the shower has a very low shower head.
Beoordeeld 10 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Poh van Maleisië
Groepen
Standaard met Ontbijt
Ik verbleef één nacht in maart 2013
old friendly hotel
the reception girl..smiling face
This is a very old hotel, not quite in the middle of Chinatown, but comfortable for sightseeing in Bangkok, about 10 minutes walk to morning market (starts at 1am) and food centers. From our rooms (on the 23rd floor) can view the Grand Palace, Wat Arun, even Baiyoke Sky. There is a restaurant, Mont, very near to the Grand Palace (1o minutes drive from the hotel) that serves the best iced tea in town together with toast of various spread like strawberry, chocolate, orange, peanut jam etc. even a dipping of hot kaya jam with cubes of soft cotton bread! very delicious...must go!
Beoordeeld 06 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

monthatip van Thailand
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Misleading, 5 $ extra for pool!
Clean, old fashion, big room, noisy location,
miserable front desk service, had to pay extra daily use for wifi. super Expensive hotel's food, had to pay extra for day use pool (not swimable anyway, tiny pool, only jacuzzi sit around with bunch other tourists, ok bkk view, very far from china town area (really crazy to walk on crazy one way high polution bad traffic) . Worst mistake. will never go there again!
Beoordeeld 05 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jacqui van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Standaard met Ontbijt
Ik verbleef één nacht in februari 2013
some staff are very helpful and location is great
location - 5mins from grande palace, china town
The room we had was very dated - wallpaper ripped off half the walls air con was fine but not extremely powerful, bathroom and room was very clean. We used the computer downstairs and it was painfully slow and a complete waste of time, u can pay for the wi-fi though. Overall would reccommend , rooftop bar made it more special but I'd definately ask to see the room first
Beoordeeld 04 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

RAJARSHI van India
(Echt)paren
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in februari 2013
good hotel
big rooms and good food
My room was big enough, the sky loung is very good
Beoordeeld 04 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: