Geweldig 8,4
op basis van 383 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 383 beoordelingen
  • Hygiëne 9,1
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,9
  • Personeel 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 8,1
Sorteer op

Kean van Singapore
(Echt)paar
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
excellent
very helpful staff, good breakfast, spacious room in a nice green setting with beautiful pool and pond.
Beoordeeld 10 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

INSIK van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juli 2016
new contract business
private business
Beoordeeld 10 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

satish van Singapore
(Echt)paar
Deluxe tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Staff are helpful but can't understand English
That makes it difficult to get information. Another thing the resort can improve is have one wifi password for the entire hotel rather than having 7 or 8 different password for different areas
Beoordeeld 26 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joseph van Verenigde Staten
(Echt)paar
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Great facilities and staff
Large, comfortable bedroom and bath. Very clean. Very friendly and helpful staff. Restaurant was average, but breakfast excellent. Our room and grounds had a mosquito infestation. Had to spray room to sleep. 20 min walk to downtown area with few amenities nearby, but hotel offered a free van service on an hourly basis.
Beoordeeld 24 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marc van Verenigde Staten
(Echt)paar
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef 5 nachten in mei 2016
Beautiful Beautiful Stay
We recently spent five nights of this property. Simon and the whole staff were extraordinarily helpful and just plain sincerely nice. The hotel was clean, spacious, unpretentious, and just an all-around pleasure to be in. The pool is perfect for our needs especially since it was hot. The ventilation in the room was actually really good. Sometimes air-conditioned rooms can be drafty and uncomfortable but this one was great. There might be fancier hotels, but nothing as relaxed and comfortable and CLEAN. A big thank you to the staff for a great stay.
Beoordeeld 23 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

duc van Vietnam
(Echt)paar
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Normal
It is normal hotel
Beoordeeld 03 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sonia van Australië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Lucky deal
We got a good deal so did not have to pay the regular price. The hotel staff were exemplary. We enjoyed our stay. The hourly shuttle service to night market is a bonus. Only issue was the room air con vents - rattling all night long non stop, not good for light sleepers. But if you sleep like us, no problem. Would book this hotel again.
Beoordeeld 27 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nakrit van Thailand
Individuele reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
good location
good location
Beoordeeld 19 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Seth van Verenigde Staten
Gezin met oudere kinderen
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
N/A
N/A
Beoordeeld 12 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Richard van Nieuw-Zeeland
Zakelijke reiziger
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
First time visit to vietianne
I preferred bring out of the hectic town city, more peaceful. Only 7 mins in tuk tuk to town. Food is very good, spa treatment professional. I would recommend if you want a pool.
Beoordeeld 27 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: