Geweldig 8,4
op basis van 383 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 383 beoordelingen
  • Hygiëne 9,1
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,9
  • Service 8,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 8,1
Sorteer op

Kean van Singapore
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
excellent
very helpful staff, good breakfast, spacious room in a nice green setting with beautiful pool and pond.
Beoordeeld 10 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

INSIK van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juli 2016
new contract business
private business
Beoordeeld 10 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

satish van Singapore
(Echt)paren
Deluxe tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Staff are helpful but can't understand English
That makes it difficult to get information. Another thing the resort can improve is have one wifi password for the entire hotel rather than having 7 or 8 different password for different areas
Beoordeeld 26 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joseph van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Great facilities and staff
Large, comfortable bedroom and bath. Very clean. Very friendly and helpful staff. Restaurant was average, but breakfast excellent. Our room and grounds had a mosquito infestation. Had to spray room to sleep. 20 min walk to downtown area with few amenities nearby, but hotel offered a free van service on an hourly basis.
Beoordeeld 24 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marc van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef 5 nachten in mei 2016
Beautiful Beautiful Stay
We recently spent five nights of this property. Simon and the whole staff were extraordinarily helpful and just plain sincerely nice. The hotel was clean, spacious, unpretentious, and just an all-around pleasure to be in. The pool is perfect for our needs especially since it was hot. The ventilation in the room was actually really good. Sometimes air-conditioned rooms can be drafty and uncomfortable but this one was great. There might be fancier hotels, but nothing as relaxed and comfortable and CLEAN. A big thank you to the staff for a great stay.
Beoordeeld 23 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

duc van Vietnam
(Echt)paren
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Normal
It is normal hotel
Beoordeeld 03 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sonia van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Lucky deal
We got a good deal so did not have to pay the regular price. The hotel staff were exemplary. We enjoyed our stay. The hourly shuttle service to night market is a bonus. Only issue was the room air con vents - rattling all night long non stop, not good for light sleepers. But if you sleep like us, no problem. Would book this hotel again.
Beoordeeld 27 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nakrit van Thailand
Individuele reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
good location
good location
Beoordeeld 19 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Seth van Verenigde Staten
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
N/A
N/A
Beoordeeld 12 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Richard van Nieuw-Zeeland
Zakelijke reizigers
Deluxe tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
First time visit to vietianne
I preferred bring out of the hectic town city, more peaceful. Only 7 mins in tuk tuk to town. Food is very good, spa treatment professional. I would recommend if you want a pool.
Beoordeeld 27 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: