2015
Geweldig 8,6
op basis van 587 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 587 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op

cecilia van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Raam
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Very good and satisfied
I stayed for 3 nights and it was great experience. We got warm greetings from staff even though we arrived around midnight. Also all the other staff was really kind and nice. All the way to main place to visit was so close and convinent to fin the way. Best hotel compare to price. Thanks for everything!
Beoordeeld 03 september 2016

Edy van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Very comfortable
Room property is in a good quality, good location, walking distance to the night market & famous lake. Breakfast option is limited with an average quality. Friendly hotel staff, especially Junie who is very informative in answering our queries.
Beoordeeld 26 augustus 2016

Jong van Singapore
Individuele reizigers
Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Raam
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
excellent hotel. great service
near the lake, nice breakfast!! clean room
Beoordeeld 25 augustus 2016

Christopher van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Very Comfortable Hotel
We had a group of 8 people on our trip to Hanoi and everyone really enjoyed the hotel, and especially the very professional staff. We will make this our home base in Hanoi from now on!
Beoordeeld 18 augustus 2016

Sopa van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Raam
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Great location and friendly staff
Great location Good wi-fi connection Really friendly staff Would stay at Hanoi Pearl Hotel if I visit Hanoi again
Beoordeeld 18 augustus 2016

Kar van Singapore
(Echt)paren
Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
good
good stay and comfortable
Beoordeeld 15 augustus 2016

Vasana van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Great location in the heart of Hanoi lake district
Great location, close proximity to lake, restaurants and Hanoi attractions. The breakfast was decent and value for money. We stayed in a suite room which was big enough for 2 kids and 2 adults.
Beoordeeld 08 augustus 2016

Peng van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Good
Beoordeeld 30 juli 2016

Kieuoanh van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Good location. Great services.
Staff are the best. Comfort rooms, good food.
Beoordeeld 26 juli 2016

Sumana van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Raam
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good location & staff
Everthing Good
Beoordeeld 20 juli 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: