Geweldig 8,4
op basis van 105 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 105 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 9,6
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Gabrielle van Libanon
(Echt)paar
Standaardkamer
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Great place
Excellent location, friendly helpful staff, super clean
It's a great place in an excellent central location, one minute away from Liceu metro station, I wouldn't stay anywhere else in Barcelona!
Beoordeeld 03 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mahmudur van Bangladesh
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in november 2015
Good hotel in a very good location
Neat and clean, Great breakfast and good environment
What a lovely hotel in the central location of La Ramblas !!
Beoordeeld 24 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kay van Verenigd Koninkrijk
Groep
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Fantastic hotel and staff!
Staff, comfort, location
Great stay, really impressed with this hotel. Place to keep bags after check out so we didn't need to sight see with them. On return, a package was left for us with an item we had left in the room. Very clean and great location. Excellent toiletries. Unfortunately didn't have receptions number so couldn't order room service! Staff went above and beyond to assist us, recommending places to eat and ordering taxis to the airport. Will definitely return!
Beoordeeld 23 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Amanda van Australië
(Echt)paar
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
Beautiful Barcelona
Location was really close to Gothic quarter and near most shopping and bars, for the location it was a good value for money and a very comfortable hotel.
We really enjoyed our stay in Barcelona and the hotel was really helpful
Beoordeeld 03 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

andy van Canada
(Echt)paar
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
Nice boutique hotel, great location
Location, cleanliness, friendly staff
A small but well maintained boutique hotel, great location, just next to la bouqeria market and la rambla.
Beoordeeld 23 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Petrus van Nederland
(Echt)paar
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in maart 2015
Good value for money, great location!
Bed was great, location is perfect next to the ramblas, subway!
Beoordeeld 25 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KEITH van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2015
Magical stay in the beautiful city of Barcelona .
Great location that gives easy access to all the tourist attractions and facilities, Hotel very clean, food available was very good for the extra cost.
Our stay lived up to our expectation, the hotels location enable us to easily enjoy the city, there are many attractions within easy walking distance many others are accessible via public transport which are also withinn a very short distance. We will us this hotel again.
Beoordeeld 19 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Grace van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
Perfect location
Ideally location
Everything was good beside that's no kettle in the room and the staff refuse to change the hot dirty water in the lobby. A lot of restaurant, shops around but beware with some of the restaurant. Ideally location near to wet market and metro.
Beoordeeld 19 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Molly van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Convenient and clean
Location, cleanliness, bathroom
Fantastic! Though the air conditioning could be better.
Beoordeeld 22 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Amanda van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in september 2014
short break
clean, location, staff friendliness
good
Beoordeeld 29 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: